Serbas N. Džokovičius – „Aegon International“ pusfinalyje

  • Teksto dydis:

Ketvirtoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius tęsia pasiruošimą kitą savaitę prasidėsiančiam Vimbldono čempionatui.

Serbas ketvirtadienį „Aegon International“ ketvirtfinalyje nugalėjo amerikietį Donaldą Youngą 6:2, 7:6 (11:9) ir dėl vietos finale susikaus su Danilu Medvedevu.

Serbijos tenisininkas yra aukščiausią vietą ATP reitinge užimantis tenisininkas, kuris rungtyniauja Istborne nuo 1999-ųjų, o savo varžovą iš JAV jis nugalėjo per valandą ir 35 minutes.

„Mėgavausi šiuo maču. Ypač antrame sete, – po dvikovos pasakojo Nole. – Pirmame sete man viskas sekėsi ir jaučiausi gerai. Antrame sete mano varžovas turėjo galimybių ir nugalėti, tačiau džiaugiuosi, kad atlaikiau jo spaudimą.

Tokio mačo man ir reikėjo. Norėjau tokios situacijos ir man pavyko ją įveikti.“

Būsimasis N.Džokovičiaus varžovas D.Medvedevas į pusfinalį pateko 6:3, 2:6, 6:3 įveikęs amerikietį Steve'ą Johnsoną. Kitoje pusfinalio poroje kausis prancūzas Gaelis Monfilsas bei jo tautietis Richardas Gasquet.

G.Monfilsas 7:6 (7:4), 6:0 nugalėjo savo žaidimo vis dar ieškantį Bernardą Tomičių, o R.Gasquet 6:3, 6:2 įveikė amerikiečių milžiną Johną Isnerį.

Į „Aegon International“ stipriausiųjų ketvertą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 32 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių