Pirmieji sirgaliai jau džiaugiasi bilietais į 2022 metų „Aurum 1006 km lenktynes“

  • Teksto dydis:

23-osios renginio istorijoje „Aurum 1006 km lenktynės“, kurias nuo pat 2000-ųjų kasmet rengia VšĮ „Promo Events“, kitais metais vyks liepos 13-16 dienomis.

Nors iki lenktynių festivalio dar daugiau nei pusmetis, didžiulio renginio kontūrai jau ryškėja ne vien rengėjų bloknotuose.

Dalis automobilių sporto gerbėjų savo kalendoriuose ne tik pasižymėjo lenktynių datą, bet ir jau spėjo pasidžiaugti įsigiję bilietus į vidurvasarį Palangoje vyksiančias maratonines lenktynes.

„Šiemet įvykusias lenktynes ir žiūrovai, ir sportininkai įvertino kaip geriausias per visą jų 22 metų istoriją, – sako pagrindinis renginio organizatorius, „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis. – Kasmet kyla automobilių techninio parko, sportininkų bei komandų kovinės parengties lygis, o kartu ir žiūrovų susidomėjimas renginiu. Neabejoju, jog 23-ųjų, 2022 m vyksiančių lenktynių kokybinio lygio kartelė kils dar aukščiau“.

Pasak D. Jonušio, šios aplinkybės paskatino taip anksti pradėti bilietų į lenktynes platinimą.

Organizatoriai jau ne pirmus metus riboja žiūrovų srautus į atskirus sektorius.

Žinia, greičio gerbėjai pirmenybę teikia geriausioms, patogiausioms stebėti renginį vietoms. Tačiau jos ne guminės, juolab kai organizatoriai riboja žiūrovų skaičių.

Taigi, anksčiausiai įsigiję bilietus tikrai laimės, o atidėliojantys sprendimą galės kaltinti tik save, kad pageidaujamoje vietoje vietų jau nebeliko...

„Promo Events“ automobilių sporto fanams siūlo net kelių rūšių bilietus, tenkinančius labai skirtingų pomėgių greičio ir pramogų fiestos gerbėjų įgeidžius – pradedant abonementais ir baigiant bilietais, suteikiančiais teisę pasistatyti automobilį šalia lenktynių teritorijos esančiame kempinge.

Bene labiausiai vykęs sprendimas – trijų dienų abonementas, leidžiantis be rūpesčių mėgautis renginiu visą savaitgalį. Ir ne tik mėgautis. Trijų dienų abonementas suteikia galimybę be papildomo mokesčio su savo kemperiais ar palapinėmis apsigyventi greta lenktynių miestelio esančiame kempinge.

Tokias pat teises garantuoja ir vienos dienos bilietas. Tačiau – tik vienai dienai.

Patekimą į renginį visas jo dienas ir tas pačias bei dar daugiau privilegijų užtikrina ir perlas leidimų į renginį skrynioje – VIP bilietas. Jo turėtojui suteikiama galimybė stebėti lenktynių festivalį išskirtinėje zonoje, kur zuja komentatoriai, televizijų operatoriai, šviesų dailininkas ir kiti šios srities specialistai, darantys lenktynes nepakartojamomis ir nepamirštamomis.

VIP zonoje veikia restoranas, baras, čia galima rasti viską, ko reikia patogiam lenktynių stebėjimui, įsitaisius terasoje ir besimėgaujant gera bičiulių kompanija bei lenktynėmis.

Šis bilietas – tai kartu ir leidimas į penktadienio Pit Walk ir šeštadienio Grid Walk. Drauge ir unikali galimybė pasivaikščioti lenktynių trasa, geriau pajusti visą jų jaudulį kartu su lenktynių dalyviais likus tik kelioms minutėms iki 1006 km lenktynių starto.

VIP bilieto turėtojas gali naudotis nemokama automobilių stovėjimo aikštele, iš kurios, palikęs savo keturratį, VIP shuttle automobiliu jis bus atvežtas į lenktynių VIP zoną, o pasibaigus varžyboms ar net renginio įkarštyje tuo pačiu VIP shuttle jis galės grįžti atgal į aikštelę ar kurorto centrą.

Organizatoriai pastebėjo, jog VIP bilietus vis dažniau įsigyja įmonės ir organizacijos, dovanojančios juos savo darbuotojams ir verslo partneriams, mėgstantiems greičių pasaulį.

Artėjančios Kalėdos ir Naujieji metai – puikiausia proga įteikti tokią dovaną.

Jau keleri metai, kai vis didesnę paklausą įgyja Pit Walk ir Grid Walk bilietai, nors jie vieni nesuteikia teisės patekti į lenktynių teritoriją ir galioja tik kartu su renginio bilietu.

Pit Walk – tai galimybė ne tik iš labai arti pamatyti lenktynes, bet ir pajusti jų atmosferą. Įsigiję šiuos bilietus nustatytu laiku galės apsilankyti PIT zonoje, kur sportininkai rengiasi lenktynėms, iš kur sportiniai automobiliai išvažiuoja į trasą ir kartu pajausti lenktynių jaudulį, iš labai arti stebėti komandas, lenktynininkus ir automobilius.

Grid Walk bilietai atveria unikalią galimybę prieš pat pagrindinių lenktynių startą atsidurti trasoje ir pajusti visą artėjančių lenktynių atmosferą.

Plačiau apie galimybę stebėti 2022 m „Aurum 1006 km lenktynes“ – www.bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių