Iš Paryžiaus grįžusiai D. Banevič – siurprizas: 17-metei padovanotas elektrinis mersedesas

  • Teksto dydis:

Vėlų pirmadienio vakarą iš Paryžiaus į Lietuvą grįžo olimpiečiai, tarp kurių – breiko šokėja ir sidabro laimėtoja Dominika Banevič-Bgirl Nicka. 17-metės Vilniuje laukė ne tik ąžuolo lapų vainikas ir gėlės, bet ir netikėtas siurprizas.

Susirinkusieji Vilniaus oro uoste galėjo gyvai išvysti improvizuotus Nickos breiko šokio judesius. O pačios D. Banevič laukė įspūdinga dovana – elektrinis „Mercedes-Benz“.

Kaip pranešė portalas tv3.lt, jį Dominikai įteikė Lietuvos golfo bendruomenė.

„Tu esi visos Lietuvos didvyrė. Tu kovojai už Lietuvą, tu stengeisi nugalėti, tau pasisekė, tu laimėjai Lietuvai sidabrą. Visos Lietuvos, o ypač Vilniaus ir Vilniaus apskrities, visų tautų, rusų sentikių, lenkų, žydų, ypač Lietuvos golfo bendruomenės vardu, norime tau padėkoti už viską ir įteikti šią dovaną. Elektrinis „Mercedes-Benz“ yra tavo,“ – sakė Lietuvos golfo federacijos prezidentas Česlavas Okinčicas.

„Nicka, čia tavo pirmas automobilis“, – pridūrė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė. 

Sėdusios į automobilį Dominika su savo mama paliko oro uostą.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LTeam (@lteam_official)

Jauniausia mūsų šalies delegacijos narė D. Banevič Paryžiuje iškovojo sidabro medalį. Šėlstant pilnutėlėms arenos tribūnoms finale ji 0:3 (11:16) pralaimėjo dukart pasaulio čempionei japonei Bgirl Ami-Ami Yuasai.

„Kol kas sunku patikėti. Džiaugiuosi, kad laimėjau sidabro medalį, bet pirmiausia džiaugiuosi dėl to, kad man pavyko daryti tai, ką darau geriausiai ir pasimėgauti tuo. Ir tas medalis – tarsi vaisius viso mano nuveikto darbo. Džiaugiuosi, kad man pavyko nugalėti mintis ir mėgautis scena. Todėl visą laiką šypsojausi. Nes myliu breiką ir norėjau parodyti pasauliui, kas tai yra“, – po apdovanojimo teigė Nicka.

Sekmadienį vykusioje olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje Nicka taip pat didingai nešė Lietuvos trispalvę.

K. Štreimikio / LTOK nuotr.

Jos sidabras – ketvirtas Paryžiuje iškovotas Lietuvos sportininkų medalis. Olimpiniu vicečempionu čia irgi tapo disko metikas Mykolas Alekna, o bronzą laimėjo irkluotoja Viktorija Senkutė ir 3x3 krepšinio rinktinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nulis

Nulis  portretas
Cia tai bl todėl ir nuėmė iš olimpiados kad šūdu krūvą. O aleknai tik 21 vyrukui smūgis. O dėl ko? O kodel? O gal jau ta pavydą reikia išnaikinti jadinstvos?

Nulis

Nulis portretas
Pastraksejo strakala nu pripažinkit niekam neidomu ir te. O tai alekna ka ryzas? Nu va niekaip nesueina galai.

Mersas nesiskaito!

Mersas nesiskaito! portretas
O gal valdžia galvoja kad tuo atsipirks vietoj žadėtų 80 000 Eū ikišus šitą nepatogią ir neekonomišką kalabudą / Kur ja važinėt ir elektra kraut? Tik Vilniuj... /
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių