Olimpinio aukso laimėtojas užfiksuotas miegantis ant žemės: patogiau nei kartoninė lova?

  • Teksto dydis:

Italų plaukikas Thomas Cecconas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojęs du medalius buvo pastebėtas miegantis lauke.

23-iejų olimpietis T. Cecconas jau tituluojamas „seksualiausiu pasaulio plaukiku“. Sportininkas ant pakylos demonstravo savo pilvo raumenimis, kai Italija iškovojo bronzą vyrų 4 po 100 m laisvuoju stiliumi estafetėje. Sportininkas taip pat laimėjo aukso medalį vyrų 100 metrų plaukimo nugara rungtyje.

Dabar atletas dėmesio susilaukė ne dėl pelnytų medalių.

Nors miegoti ant žemės nėra itin patogu, atrodo, kad italų plaukikui kieta žemė yra patogesnė nei liūdnai pagarsėjusi kartoninė lova olimpiniame kaimelyje.

Vaizdo įrašas, kuriame T. Cecconas snaudžia, buvo nufilmuotas šeštadienio popietę, praėjus vos kelioms dienoms po to, kai jam nepavyko patekti į vyrų 200 metrų plaukimo nugara finalą. Vaizdo įrašą instagrame paskelbė Saudo Arabijos plaukikas Huseinas Alireza su prierašu: „Pailsėk šiandien, užkariauk rytoj“.

Vaizdo įraše matyti, kaip T. Cecconas kietai miega ant balto rankšluosčio šalia suoliuko.

Instagramo nuotr.

Internete šis vaizdas netruko paplisti. Kai kurie tikino, kad italų plaukikas miegojo Paryžiaus parke, tačiau H. Alireza pažymėjo, kad T. Cecconas ilsėjosi olimpiniame kaimelyje.

„Atletams snausti ant žolės netoli upės yra labai įprasta“, – tikino Saudo Arabijos plaukikas.

Tuo tarpu Italijos plaukikas viešai prabilo apie sunkumus, kuriuos patyrė olimpiniame kaimelyje.

„Kaimelyje nėra oro kondicionieriaus, karšta, maistas blogas“, – leidiniui „The Sun“ atviravo T. Cecconas.

„Daugelis sportininkų išsikrausto dėl šios priežasties. Tai ne alibi ar pasiteisinimas, tai realybė, kurią galbūt ne visi žino“, – sakė jis.

„Esu nusivylęs, kad nepatekau į finalą, bet buvau per daug pavargęs. Sunku užmigti ir naktį, ir po pietų. Čia aš kovoju su karščiu ir triukšmu“, – pridūrė plaukikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kartoninės lovos

Kartoninės lovos portretas
Yra lygiai tokios pačios kaip buvo Tokijuje. Bet ten kažkodėl jos tiko ir patiko. O šiaip tai prigulti popiečio miego ant žolytės tai sveika, jei erkių nėra.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių