„Okinava“ – rezultatyviausias klubas Lietuvoje

Kėdainių arenoje įvykusiame Lietuvos kiokušin karatė KATA čempionate 33 sporto klubo "Okinava" auklėtiniai iškovojo net 31 medalį. Šis stulbinantis pasiekimas pradžiugino klubo prezidentę ir trenerę Dianą Mačiūtę, nes pagal dalyvių ir iškovotų medalių skaičių klubas pripažintas pačiu rezultatyviausiu Lietuvoje.

U20 amžiaus grupėje be konkurencijos jau 8 metus iš eilės čempionu tapo Matas Sasnauskas. Jis iškovojo kelialapį į Europos jaunimo čempionatą.

U18 amžiaus grupėje nugalėjęs du varžovus čempionu tapo ir kelialapį į Europos jaunių čempionatą iškovojo Enrikas Puceta.

U16 amžiaus grupėje net 4 sporto klubo "Okinava" auklėtiniai iškovojo aukščiausias prizines vietas. Čempionu tapo, laimėjęs net 4 kovas, Nikas Kvasys, o vicečempionu – Tautvydas Rutė.

Jie abu iškovojo kelialapius į Europos jaunučių čempionatą. Trečiąsias vietas pasidalijo Arsenij Djakov ir Paulius Zibalis.

Vaikų amžiaus grupėje čempionais tapo: Viltė Valančauskaitė, Henrikas Toleikis, Dairidas Samoška, Gustas Loda, Kajus Loda ir Nojus Trukšanovas.

Vicečempionų medaliais pasidabino Urtė Eigirdaitė, Rasa Šeškauskaitė, Nojus Bundulas ir Juozas Varpiotas.

Bronzos medalius iškovojo: Illia Piekhotin, Dominykas Jucys, Gediminas Saveika, Gintautas Saveika, Jonas Beržinis, Deividas Chepukas, Orestas Purys, Emilijus Stoncelis ir Herkus Zibalis.

Pirmą kartą istorijoje Lietuvos U10-U20 čempionate vyko komandinės KATA rungtys. Okinaviečiai puikiai pasirodė šioje rungtyje ir iškovojo net 4 aukso, 1 sidabro ir 1 bronzos medalius. U16 amžiaus grupės čempionai: Nikas Kvasys, Tautvydas Rutė ir Arsenij Djakov.

U14 amžiaus grupėje nugalėtojais tapo Nojus Trukšanovas, Lukas Akmenskas ir Jonas Beržinis, vicečempionai: Juozas Varpiotas, Rasa Šeškauskaitė, Emilijus Stoncelis, bronzos medalių laimėtojai: Herkus Zibalis, Urtė Kaniavaitė, Dairidas Samoška.

U10-U11 amžiaus grupės čempionais pripažinti Nojus Bundulas, Kajus Loda, Gustas Loda.

U12 amžiaus grupės nugalėtojais tapo  Gediminas Saveika, Dominykas Jucys, Vakaris Vitkus.

Sporto klubo "Okinava" prezidentė ir trenerė D.Mačiūtė labai didžiavosi auklėtinių pasiektais rezultatais ir džiaugėsi, kad mokiniai pasinaudojo galimybe dalyvauti naujoje rungtyje ir joje sužibėjo.


Šiame straipsnyje: Okinavakiokušin karatemedaliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių