J. Anglickas MMA turnyre kovėsi garbingai, bet išliejo ir nemažai kraujo

  • Teksto dydis:

Lietuvos kovų menų pažiba Julius Anglickas prestižiniame „Bellator“ turnyre kovėsi garbingai, bet kartu išliejo ir nemažai kraujo, praneša LNK.

 

 

Sausakimša arena Finikso mieste pasitiko J. Anglicką. Trispalve kūną apsigaubęs kovotojas ėjo į ringą ir į bene svarbiausią kovą karjeroje. Čia vyko lietuvio ir ruso Vadimo Nemkovo kova dėl čempiono titulo.

Nugalėtojas ne tik tampa čempionu, bent ir keliauja į „Grand Prix“ turnyro finalą.

„Bellator“ pagal pajėgumą yra antra mišrių kovos menų organizacija pasaulyje. Lietuvis į ją pateko prieš beveik dvejus metus ir spėjo į narvą žengti jau tris kartus. Visus tris kartus lietuvio ranka kilo į viršų po teisėjų sprendimo.

Tačiau šįkart J. Anglickas sutiko kito rango varžovą. Pirmajame raunde lietuvis parvertė rusą, bet likusi kova jau priklausė V. Nemkovui. Kelis kartus Rusijos kovotojas J. Anglicką taip pat parvertė, dar kelis stipriai panešiojo. Ketvirtajame raunde V. Nemkovo veiksmas tapo pergalingu – jis atliko gerai žinomą „kimūrą“, o lietuvis ranka sumušė tris kartus. Tai – pasidavimo ženklas.

Rusas laimėjo ir prakirstu veidu džiaugėsi svarbia pergale. Lietuvis irgi nukentėjo – jo veidas po kovos buvo suknežintas dar rimčiau.

J. Anglickas paskutinę pergalę „Bellator“ organizacijoje pasiekė balandžio mėnesį, kai nugalėjo Gregory Millardą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių