Netikėtai mirusio sporto trenerio našlė: Vitalijus neleistų pasiduoti vidiniams demonams

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau nei savaitę netikėtai mirusio garsaus Šiaulių sporto trenerio, klubo „Sporto kodas“ vadovo Vitalijaus Smackio žmona Erika atvira – kol kas kiekvienas rytas yra košmariškas. Apie tai, ką tenka išgyventi staigiai netekus vyro, dukros tėvo ir bendražygio, ji pasisakė sporto klubo „Facebook“ paskyroje.

Šiauliuose esantis sporto klubas „Sporto kodas“ liepos 9-osios vakarą pasidalijo V. Smackio nuotrauka su liūdną naujieną pranešančiu prierašu.

„Mirė ir išėjo palikęs mus“, – skelbė „Sporto kodas“.

Tą pačią savaitę pats V. Smackis dalijosi optimistišku įrašu, kuriame užsiminė apie sveikatos problemas ir 16 dienų, praleistų ligoninėje.

Po netikėtos trenerio mirties savąją žinutę paskelbė ir jo žmona Erika Smackienė.

„Savaitė... Lygiai savaitė praėjo nuo to ryto, kai pirmąkart nubudau viena. Suvokimas, kad rytai tuštumoje, neviltyje ir liūdesy taps mano kasdienybė, paėmė viršų. Turiu priimti, paleisti ir eiti pirmyn. Atrodytų taip paprasta ir tuo pačiu protu nesuvokiama. Savaitė vis dar tebeplūstančių užuojautų, kaltės jausmo ir begalinio noro toliau gyventi, tęsti tai, ką darėme iki šiol kartu, o vystyti turiu viena“, – rašė moteris.

Anot jos, paguodą sunkiomis akimirkomis ji randa galvodama, ką jai pasakytų vyras.

 

 

„Išlikti tvirta ir atrasti prasmę visur, kur be jo liko tuštuma, nėra lengva. Vis dėlto gerai žinau, ką man dabar sakytų Vitalijus. Jis tikrai neleistų pasiduoti vidiniams demonams ir motyvuotų tęsti tai, ką mokėjome geriausiai“, – liejo širdį ji.

Moteris teigė, kad kol kas visą susikaupusį liūdesį ir neviltį lieja sporto klube – kartu su tais, kas taip pat bando išgyventi netektį.

„Būtent todėl mane sutikti galite darbe. Sporto salė šiuo metu saugi užuovėja, kur ateina tie, kas kartu išgyvena skaudžią netektį. Kol ši salė pilnutėlė, Vitalijus bus gyvas. Jo čia labai daug buvo, yra ir liks. O aš valydama kiekvieną salės kampą, bandau kartu išplauti skausmą ir įprasminti savo būtį. Gerai žinau, trokštu likti šioje veikloje, šioje erdvėje ir jūsų širdyse kaip trenerė, bičiulė, motyvatorė. Noriu padėti jums pasiekti rezultato, kuomet gėritės savimi veidrodyje. Ar man pasiseks, nežinau, bet iš visos širdies stengiuosi. Tikiu, kad Vitalijus to norėtų“, – skaudžią žinutę baigė E. Smackienė.


Šiame straipsnyje: Vitalijus Smackismirė treneris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ka ka

Ka ka portretas
Narkomanas?

DABAR

DABAR portretas
TOKIA MADA ATEJO,TIK PIRST IR STRAIPSNIS!!!TUSTUTES GARSENYBE!!!

As

As portretas
Kokie zmones saltu nervu mire.zmogus dar.uzsako straipsnius one laidotuvemis.ne taip kaip mes ir kiti.per asaras nieko nematom
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių