LTOK vadovai vėl lankėsi Europos žaidynių olimpiniame kaimelyje Baku

  • Teksto dydis:

Pirmosiose Europos žaidynėse Azerbaidžano sostinėje nuo sekmadienio kiekvieną dieną lietuviai startuoja 3-5 šakose, kasdien arba kas naktį atvyksta sportininkai, tuo tarpu kiti jau baigė savo pasirodymus ir neužilgo paliks Azerbaidžano sostinę.

Pasak LTOK pranešimo, užvakar į kaimelį atvyko imtynininkės Danutė Domikaitytė ir Giedrė Blekaitytė, o jų varžybos vyks pirmadienį.

Šeštadienį iš Italijos su treneriu Giuseppe Ciliberto atskrido lankininkė Dangerūta Nosalienė.

Praėjusią naktį į Baku atvyko boksininkas Evaldas Petrauskas ir treneris Vladimiras Bajevas. "Vyrai labai apsidžiaugė sužinoję, kad Evaldas atvažiuos ir juos palaikys, jis autoritetas, todėl gerai, kad yra čia," - sakė treneris V. Bajevas.

Į sportininkų kaimelį vėl užsuko LTOK prezidentė, šį kartą su LTOK viceprezidentu Romualdu Bakučiu, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentu Artūru Poviliūnu, Kūno kultūros ir sporto departamento direktoriumi Edžiu Urbanavičiumi ir Lietuvos rinktinę remiančios UAB "4 Finance" vadovu Gediminu Velička.

Svečiai apžiūrėjo kaimelį ir pabendravo su sportininkais.

Šiąnakt iš Baku išvyksta triatlonininkas Tautvydas Kopūstas ir graikų-romėnų imtynininkai, atvyksta paplūdimio tinklinio komandos ir stalo tenisininkė Rūta Paškauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių