„Lietuvos rytas“ sieks surengti atrankos turnyrą Vilniuje

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Eurolygos atrankos varžybas gali surengti „Siemens“ arenoje. Tiksli varžybų vieta turėtų paaiškėti dar šį mėnesį.

„Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino, kad šalies vicečempionai sieks tapti atrankos turnyro šeimininkais. Kalbama, kad tokia galimybe taip pat domisi Maskvos srities „Chimki“ ir Nymburko ČEZ komandos.

Vilniečiai pirmajame atrankos varžybų etape susitiks su Rygos VEF komanda, tačiau labiausiai džiaugiasi, kad iki paskutinio etapo išvengtų Maskvos srities „Chimki“ komandos.

„Tuo atveju, jeigu mums seksis įveikti pirmus du etapus, su „Chimki“ susitiktume tik finale. Dėl to burtus vertintume kaip palankius“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Purlys.

Įveikę pirmąjį etapą, antrajame vilniečiai kautųsi su Varezės „Cimberio“ – Oldenburgo „EWE Baskets“ poros nugalėtojais.

Purlys sako pernelyg nesureikšminantis fakto, kad pirmajame etape kovos su Ramūno Butauto treniruojama Rygos komanda.

„Kol kas komandos nėra sukomplektuotos, todėl sunku pasakyti, kuri būtų geresnė varžovė – VEF ar Bandirmos „Banvit“. Galbūt lengviau tik tai, kad VEF pažįstame iš anksčiau“, – sakė Purlys.

Atrankos varžybos vyks rugsėjo pabaigoje. Jų nugalėtojai pateks į D grupę, kur žais su Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Laboral Kutxa“, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasEurolygaatranka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių