Kovotojas M. Narauskas siunčia žinutę savo varžovui: laimėsiu šį karą!

  • Teksto dydis:

„Ruošiuosi ilgai ir sunkiai kovai, tačiau atsiradus progai, kovą stengsiuosi užbaigti dar nepraėjus trims raundams“, – prisipažino klubo „Titanas“ auklėtinis Mindaugas Narauskas, kuris ruošiasi „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017” turnyrui.

Rugsėjo 23 d. Kauno „Žalgirio arenoje“ lietuvis surems pirštines su kovotoju iš Brazilijos Rodrigo Mineiro.

Lietuvos kovinio sporto gerbėjams šis kovotojas puikiai pažįstamas – iššūkį jam buvo metęs Karolis Liukaitis.

„Toje kovoje R. Mineiro atrodė labai ištvermingas ir fiziškai stiprus. Tuo metu net nekilo minčių, kad galėčiau stoti prieš jį ringe. Nors Karolis tuomet atrodė labai stiprus ir pasiruošęs kovai, bet Rodrigo buvo dar pranašesnis, – apie savo būsimą varžovą kalbėjo M. Narauskas. – Tačiau praėjo nemažai laiko ir aš patobulėjau, jaučiuosi visiškai pasiruošęs šiai kovai“.

Paklaustas, ko norėtų palinkėti savo varžovui, M. Narauskas nusijuokė.

„Rodrigo labai pasitiki savimi, jis yra sakęs, kad šioje kovoje suteiks man labai daug skausmo. Šie gąsdinimai manęs visiškai neįtikino, tik sukėlė šypseną, – teigė kovotojas. – Palinkėsiu jam sunkiai treniruotis, nes esu pasiruošęs laimėti šį karą. Kovosime mano gimtajame mieste ir tikiuosi sulaukti daug palaikymo“.

Turnyrui M. Narauskas ruošiasi „Titano“ klube. „Taip pat buvau išvykęs į stovyklą, kurioje treniruotes vedė Marius Misiūnas ir Žydrūnas Jasiūnas. Pagerinau savo ištvermę ir techniką. Dėmesys buvo sutelktas į Muay Thai techniką, akcentavau smūgius keliu. Rodrigo ringe turėtų pasisaugoti“, – sakė sportininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hi Hi-

Hi Hi- portretas
Nesakyk OP, neperšokęs griovio, gali smarkiai apsijuokti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių