Kaltinimai rimtais nusikaltimais kovotojui išgaravo

  • Teksto dydis:

Garsusis Airijos kovotojas Conoras McGregoras Prancūzijoje buvo kaltinamas seksualinio pobūdžio nusikaltimais, tačiau tyrimas galiausiai nutrauktas.

Tyrimas buvo pradėtas praėjusių metų rugsėjį po to, kai airis buvo sulaikytas Prancūzijai priklausančioje Korsikos saloje. Kovotojo veiksmai įvardinti kaip „seksualinio užpuolimo bandymas“ ir „seksualinis ekshibicionizmas“ arba lytinių organų demonstravimas viešumoje.

Daugiau detalių teisėsaugos įstaigos neatskleidė.

Po apklausos į laisvę paleistas C. McGregoras savo kaltę griežtai neigė.

Praėjus 7 mėnesiams po sulaikymo Prancūzijos prokurorai nutraukė tyrimą pristigę įrodymų dėl sportininko kaltės.

Kovotojo atstovė Karen Kessler patvirtino, kad pareigūnai atliko kriminalinį tyrimą ir paėmė C. McGregoro mėginius DNR tyrimui, tačiau rezultatai buvo palankūs jam.

Airis garsėja ne tik dėl kovų narve, bet ir dėl elgesio už jo ribų – vyras dažnai demonstruoja jėgą ir pasitikėjimą savimi, tokį elgesį papildo riebūs keiksmažodžiai, dėl to jis anksčiau buvo atsidūręs policijos akiratyje tačiau rimtesnių nemalonumų išvengė.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/kaltinimai-rimtais-nusikaltimais-kovotojui-isgaravo?fbclid=IwAR0j_C-RCfvLtk89vYPQ-Z5HdAL7HEInUYUctm3o-azNiR2D0_Y91whjyMs

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisesauga visur

Teisesauga visur portretas
Vienoda.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių