A. Juškėnas po sunkių rungtynių Kaune: turime pradėti žaisti ne nuo antro kėlinio

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Kaune Lietuvos rankinio lygos rungtynes žaidė Kauno "Granitas-Karys" ir Klaipėdos "Dragūnas". Išvykoje rungtyniavęs "Dragūnas", nors didžiąją rungtynių laiko dalį atsiliko, parsiveža pergalę vieno įvarčio skirtumu - 35:34 (13:16).

"Į Kauną vykome po tikrai sunkaus savaitgalio LRF taurės finale. Pralošinėjome du trečdalius rungtynių laiko. Buvome priekyje trimis įvarčiais, bet po minutės pertraukėlės pasipylė klaidos. Šiandien turėjome problemų su gynyba, bet buvo geras greitas puolimas, tai neleido "Granitui" nuo mūsų pabėgti. Džiugu, kad, nors ir buvo sunku, parodėme charakterį.

Rungtynėse su "Granitu" daugiau buvo matomi tie žaidėjai, kurių trūko sekmadienį LRF taurės finalo rungtynėse, pavyzdžiui, Lukas Simėnas, Mykolas Lapiniauskas, o tie, kurie daugiau žaidė savaitgalį, šiandien buvo ne tokie ryškūs. Bet tai normalu, nes vienas žaidėjas niekada nelaimi - laimi komanda, taigi, reikia, kad visada žaistų visi žaidėjai. Galbūt esame save šiek tiek pervertinę ir tokios sunkios rungtynės su rimtai varžovais mus pažadins. Turime pradėti žaisti visa jėga nuo pat rungtynių pradžios, o ne nuo antro kėlinio", - po rungtynių komentavo "Dragūno" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Jis pabrėžė, kad dabar svarbu pailsėti, nes netrukus laukia ilga ir nelengva kelionė į Estiją, kur kovo 8 d. vyks pirmosios Baltijos rankinio lygos atkrintamosios rungtynės su Polvos "Serviti".

Statistika

"Granitas-Karys": Tadas Bučinskas - 10, Modestas Štarolis, Dovydas Kuodys - po 5, Karolis Grigas - 4, Marijus Gudeika, Karolis Dambrauskas - po 3, Paulius Šarkauskas, Paulius Zėringis - po 2.

"Dragūnas": Gabrielius Virbauskas, Lukas Simėnas - po 8, Mykolas Lapiniauskas - 7, Deividas Virbauskas - 6, Gytis Šmantauskas - 3, Benas Butkus - 2, Arvydas Bučius - 1.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių