J. Stoliarenko žengia dar vieną žingsnį UFC link: pasirašyta sutartis su „Invicta FC“

  • Teksto dydis:

Sporto klubo „Fighter House/Roger Gracie Academy Kaunas“ ir Lietuvos Bušido federacijos kovotoja Julija Stoliarenko pasirašė kelių kovų sutartį su dukterine UFC organizacija „Invicta FC“, kurioje kovoja tik merginos.

Šioje organizacijoje yra kovojusi ir lietuvių kilmės kovotoja Rose Namajunas, taip pat ir dabartinės UFC čempionės Amanda Nunes bei Valentina Ševčenko.

J.Stoliarenko per paskutinius tris metus tapo Europos braziliškojo džiudžitsu čempione, iškovojo pasaulio Lethwei (Birmos bokso) čempionės titulą, tapo MMA organizacijos „Celtic Gladiator“ čempione bei iškovojo šešias pergales iš eiles didžiausiuose Europos šalyse MMA Bushido & KOK turnyruose.

„Tai yra dar vienas žingsnis UFC link, – sakė kovotojos treneris Donatas Uktveris. – Būsime šalia. Toks yra mūsų tikslas. Pernai mums kiek nepasisekė realybės šou „The Ultimate Fighter“, tačiau toliau stengiamės daryti viską, kad patektume į UFC. Dabar žengsime laipteliu aukštyn, nes visos geriausios kovotojos yra dalyvavusios INVICTA FC kovose“.

Pasak D. Uktverio, tobulėjimui ribų nėra. „Ir tai galioja kiekviename sporte, – nusišypsojo treneris. – Julijai taip pat reikia tobulėti ir eiti į priekį. Nesame nenugalime. Jeigu tokie būtume, manau, jau dabar būtume UFC dalyviai. Dabar stengiamės, bandome, darome ir lengvai nepasiduosime – vis vien pasieksime savo“.

Treneris informavo, kad pirmoji J. Stoliarenko kova „Invicta FC“ turėtų įvykti kitų etų pirmajame ketvirtyje.

„Atostogų Julija neturės, – nusijuokė D. Uktveris. – Tačiau džiaugiamės, kad ši organizacija leidžia kovoti ir kitų organizacijų turnyruose. Galėsime kovoti ir Lietuvoje. Tikimės, kad bent vieną kovą tikrai padovanosime Lietuvos žiūrovams“.

D.Uktverio teigimu, kitais metais J.Stoliarenko dar turės ginti „Celtic Gladiator“ čempionės titulą, kovoti dėl MMA Bushido čempionės titulo, vasarą gali tekti ginti Lethwei čempionės titulą. „Dėl įtempto grafiko, manau, turėsime aukoti Europos braziliško džiudžitsu čempionatą, – pabrėžė D. Uktveris. – Kadangi debiutas „Invicta FC“ laukia – norisi gerai pasirodyti“.

Daugiau informacijos ieškokite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paulius

Paulius portretas
Saunuole Julija. Sekmes.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių