Įvyko Lietuvos sportinių šokių federacijos prezidento ir vykdomojo komiteto rinkimai

  • Teksto dydis:

Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) nariai ketvirtadienį rinkosi Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje, kur vyko LSŠF ataskaitinė – rinkiminė konferencija.

Pirmiausiai delegatai patvirtino veiklos ataskaitas, aptarė kitus klausimus bei, pasibaigus ankstesnei kadencijai, ėmėsi svarstyti valdymo organų narių kandidatūras.

Naujai – penkerių metų – kadencijai LSŠF prezidentu buvo išrinktas Gintaras Skorupskas. Pirmuoju viceprezidentu tapo Virginijus Visockas, o dar dvi viceprezidentų pareigybės paskirtos Pauliui Sangavičiui ir Daliai Vaikšnorienei.

Generalinės sekretorės pareigas po šių rinkimų pradės eiti Diana Montrimaitė – Gornatkevičienė. Ilgametė LSŠF generalinė sekretorė Vida Kanišauskienė susirinkusius delegatus informavo, kad naujai kadencijai savo kandidatūros nebekels.

V. Kanišauskienės kalba ir pažadas toliau pagelbėti įvairiais klausimais, konsultuoti federacijos administracijos darbuotojus susilaukė nuoširdžios LSŠF narių padėkos – V. Kanišauskienei už jos darbą padėkota ne tik aukščiausio rango LSŠF apdovanojimu, bet ir griausmingomis ovacijomis.

Į LSŠF vykdomojo komiteto narius išrinkti Kęstutis Bernatavičius, Rolandas Burneikis, Sergejus Makarovas, Tomas Slausgalvis. Kiekvienas vykdomojo komiteto narys bus atsakingas už jiems priskirtas sritis – tokias kaip teisėjų veikla, Lietuvos sportinių šokių rinktinės, sportininkų apskaitos ir metodinės veiklos klausimai, Etikos kodekso laikymasis ir pan.

LSŠF taip pat rinko Apeliacinę ir Revizinę komisijas, svarstė Visuomeninės tarybos, kaip patariamojo vykdomojo komiteto organo, vaidmenį, paskyrė jos pirmininką.

LSŠF konferencijos dalyviai ne tik aptarė pastarųjų metų bei pastarosios kadencijos federacijos veiklos rezultatus, kurie išties džiugina, tačiau skyrė dėmesio iššūkiams, su kuriais jau teko ir dar neabejotinai teks susidurti. Visgi, ne vienas konferencijoje pasisakęs delegatas pabrėžė, jog jau esami LSŠF pasiekimai yra itin aukšti, ateities perspektyvos – įkvepiančios, tad linkėjo naujajai LSŠF komandai su entuziazmu kibti į darbus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių