Irkluotojos M. Valčiukaitė ir I. Adomavičiūtė pateko į Europos čempionato finalą

  • Teksto dydis:

Šveicarijoje vykstančio Europos irklavimo čempionato moterų porinių dviviečių valčių pirmajame pusfinalio plaukime šeštadienį lietuvės Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė užėmė antrąją vietą ir pateko į finalą.

Pasaulio čempionės 2000 m nuotolį įveikė per 6 min. 55,550 sek. ir nusileido tik Vokietijos duetui - Leonie Menzel ir Carlottai Nwajide (6.54,520).

Vyrų porinių dviviečių valčių antrajame pusfinalio plaukime Dovydas Nemeravičius ir Saulius Ritteris finišavo penkti (6.19,380) ir tęs kovą B finale.
 
Moterų pavienių dviviečių valčių pirmajame pusfinalio plaukime Viktorija Senkutė ir Kamilė Kralikaitė užėmė penktąją vietą (7.28,820) ir taip irkluos B finale.
 
Vyrų porinių keturviečių pusfinalyje šeštadienį dar startuoja Dominykas Jančionis, Aurimas Adomavičius, Rolandas Maščinskas ir Giedrius Bieliauskas.
 
Kaip jau skelbta, daugkartinis Europos čempionatų prizininkas Mindaugas Griškonis antrajame vyrų vienviečių valčių varžybų ketvirtfinalio plaukime liko šeštas ir tęs kovą tik C/D pusfinaliuose. Mūsų šalies irkluotojas 2000 m distanciją įveikė per 8 min. 1,130 sek.
 
 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuolės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių