Funkcinio sporto atstovė K. Žemaitytė Ignalinoje pagerino Gineso rekordą

  • Teksto dydis:

Ignalinoje vykstančio Lietuvos funkcinio sporto čempionato metu užfiksuotas naujas Gineso rekordas.

Šeštadienį Kristina Žemaitytė siekė pagerinti pritūpimų su savo kūno svorio štanga per minutę Gineso rekordą. Ankstesnis rekordas buvo 30 ir aistringai sirgalių palaikoma lietuvė jį pagerino su kaupu. K. Žemaitytė per minutę pripūtė su štanga net 37 kartus.

Šis rezultatas buvo patvirtintas stebėtojų ir lietuvė tapo Gineso rekordininke.

„Jausmas geras. Jaučiasi nuovargis, šioks toks apsvaigimas. Reikėjo kovoti ne tik su rekordu, bet ir su karščiu. Dėl to rezultatu esu patenkinta. Galėjau pritūpti ir daugiau kartų, bet oras ir visa diena tokiame karštyje padarė savo. Jaudulio didelio nebuvo, nes esu jau išbandžiusi save varžybose ir tiesiog reikėjo pakartoti tai, ką esu dariusi ankščiau“, – sakė K. Žemaitytė.

Ji neslepia, kad varžybose yra pritūpusi net 39 kartus, o Ignalinoje, jau fiksuojant Gineso rekordą, tikėjosi tą padaryti 40 sykių. Visgi dėl minėtų oro sąlygų, teko apsiriboti kuklesniu rezultatu.

„Svarbiausia, kad įrodžiau sau, jog viskas yra įmanoma. Prieš šešerius metus atėjau pas asmeninį trenerį su visiškai atrofavusiais raumenimis, o dabar jau gerinu Gineso rekordą. Viskas gyvenime yra įmanoma. Tokia yra mano žinutė visiems“, – šypsojosi K. Žemaitytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ha

Ha portretas
Smagu, bet ar pritupe ar pripūtė? "Ankstesnis rekordas buvo 30 ir aistringai sirgalių palaikoma lietuvė jį pagerino su kaupu. K. Žemaitytė per minutę pripūtė su štanga net 37 kartus."

opa

opa portretas
man jos reikia statybose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių