Dvi Lietuvos paplūdimio tinklinio poros Italijoje ir Šveicarijoje žengė į atkrintamąsias varžybas

Italijoje vykstančiame „Beach Pro Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre sėkmingą pasirodymą tęsia Irina Zobnina ir Danielė Kvedaraitė.

Po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekusios Lietuvos paplūdimio tinklininkės C grupės pusfinalyje 2-0 (21:17, 21:15) įveikė trečias pagal skirstymą australes Alishą Stevens ir Caitlin Bettenay bei užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Grupės finale mūsiškės 0-2 (11:21, 17:21) turėjo pripažinti lenkių Katarzynos Kociolek ir Martos Lodej pranašumą, todėl atkrintamąsias varžybas šeštadienį pradės nuo pirmojo rato.

Šveicarijoje vykstančio taip pat „Futures“ serijos moterų turnyro D grupės pusfinalyje lietuvės Erika Kliokmanaitė ir Ieva Vasiliauskaitė 2-1 (19:21, 21:16, 16:14) įveikė latves Martą Ozoliną ir Luizę Skrastiną.

Grupės finale E. Kliokmanaitė ir I. Vasiliauskaitė 0-2 (18:21, 14:21) pralaimėjo ukrainietėms Dianai Luninai ir Tetianai Lazarenko, kurios pelnė tiesioginį bilietą į ketvirtfinalį. Lietuvės atkrintamąsias varžybas pradės nuo pirmojo rato.

Kita Lietuvos pora – Ieva Dumbauskaitė ir Skalvė Križanauskaitė – B grupės pusfinalyje 0-2 (14:21, 19:21) nusileido šveicarėms Leonai Kernen ir Annique Niederhauser.

Dėl trečiosios vietos grupėje bei paskutinio kelialapio į atkrintamąsias varžybas lietuvės šeštadienį ryte žais su olandėmis Esther Cramer ir Laura Overwater.

Abiejų turnyrų prizų fondą sudaro po 10 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių