D. Gudzinevičiūtė: galbūt I. Tobias ras partnerį lietuvį

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė LRT radijui teigė tikinti, kad be partnerio likusi Isabella Tobias brangins suteiktą pilietybę ir toliau atstovaus Lietuvai.

„Viliuosi, kad I. Tobias ir toliau atstovaus Lietuvai, nesvarbu, su kokiu partneriu šoks. Visada išlieka galimybė, kad galbūt atsiras partneris lietuvis. Manau, kad ji ir toliau brangins pilietybę, kurią jai suteikė prezidentė“, – LRT radijo laidoje „60 minučių“ kalbėjo LTOK vadovė.

Ji pažymėjo, kad Europos ir pasaulio turnyruose skirtingas pilietybes turintys čiuožėjai gali pasirinkti, kuriai šaliai atstovauti.

„Be abejo, olimpinėse žaidynėse yra reikalavimas, kad abu partneriai turi turėti tą pačią pilietybę“, – patikslino D. Gudzinevičiūtė.

LTOK prezidentė teigė neturinti oficialaus patvirtinimo, kad I. Tobias partneriu taps žiniasklaidoje minimas rusas Ilja Tkačenka.

„Neturime patvirtinto fakto, kad jie bus partneriai. Žinome, kad jie treniravosi pas tą patį trenerį, pas kurį sportuoja daug garsių ir stiprių ledo šokėjų. Dar prieš savaitę I. Tobias mama labai nustebo išgirdusi šį gandą“, – dėstė D. Gudzinevičiūtė.

Jos žodžiais, žinia, kad Deividas Stagniūnas baigia karjerą, buvo šiek tiek netikėta, nors ir buvo žinoma, kad jis yra patyręs traumą: „Tačiau mes vylėmės, kad D. Stagniūnas dar startuos.“

LRT radijas primena, kad Lietuvos ledo šokėjų pora Sočio olimpiadoje užėmė 17, pasaulio čempionate – 15 vietas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gudzinevičiūtei

Gudzinevičiūtei portretas
Daina, esi jau didelė, o tiki pasakomis... Tikrai nebuvai tokia naivi kai šaudei į lėkšteles Stende, o gal tas Tavo naivumas yra apsimestinis, lygiai toks pat kaip ir tos Tavo "protežė" Zabeliukės Tobytės ar Tobaitės (net ir nežinau kaip ten jos pase parašyta) ašaros... Tik nesakyk, kad nežinai su kuo ji susidėjo. Žodžiu sužaidė mergiotė visai kaip toje bolševikinių laikų dainuškoje: "jei pridėsi dar abrusą, tai mylėsiu netgi rusą"...

Bybronkiou Juoniui

Bybronkiou Juoniui portretas
Juoni, ek krušteis su mergom ir daugiau nakoumentouk.

Tobajos

Tobajos portretas
Gal Buškevičius tiks?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių