Po svarbios pergalės laukia akistata su čempionais

„Reikės pasižiūrėti ar baltų plaukų nepadaugėjo galvoje“, - šypsojosi Rokas Garastas. Jo auklėtiniai – „Kauno Žalgirio“ futbolininkai praėjusiame A lygos ture 3:2 įveikė Vilniaus „Žalgirį“, o jau sekmadienį mes iššūkį Lietuvos čempionei Marijampolės „Sūduvai“.

 

Kauniečių pergalę akistatoje Vilniuje lėmė Philipo Otele įvartis paskutinėmis mačo minutėmis.

„Tai yra vienerios iš neįtikėčiausių rungtynių, kuriose man yra tekę žaisti. Turiu pasakyti, kad dėl šios pergalės komanda labai sunkiai kovojo. Mes nepasidavėme. Žinoma, yra sunku pirmauti 2:0 ir tada praleisti du įvarčius, bet mes nepraradome vilties, - sakė puolėjas iš Nigerijos. - Kai rezultatas buvo 2:2 ir jie pramušė baudinį, visa komanda tikėjo, kad turėsime dar vieną progą, o kai ta proga pasitaikė, aš ja pasinaudojau“.

„Atlaikėme įtampą, ištempėme visas rungtynes, o jų scenarijus buvo labai įtemptas: pabaigoje varžovų neįmuštas 11 m baudinys, mūsų įmuštas įvartis. Mums tai buvo daug daugiau nei trys taškai. Kaip komanda žengėme didelį žingsnį į priekį. Mentaline prasme pergalė buvo labai svarbi“, - komentavo R.Garastas.

Su 10-čia taškų kauniečiai jau dalinasi 2-3 vietomis su Vilniaus „Žalgiriu“. Tiesa, „Sūduva“ taškų beveik nebarsto, tad 7-ajame ture tikėtis pergalės „Kauno Žalgirio“ ekipai sudėtinga. Intriguojančios rungtynės kauniečių namų aikštėje Neries krantinėje sekmadienį prasidės 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių