Paskelbta vyrų rinktinės sudėtis paskutiniam 2021-ųjų langui

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų rinktinės treneris Valdas Ivanauskas pasirinko sudėtį, kuri varžysis paskutinėse dvejose 2021-ųjų metų rungtynėse.

Lapkričio 12 dieną Lietuvos rinktinės laukia paskutinės 2022-ųjų pasaulio čempionato atrankos rungtynės – lietuviai išvykoje susitiks su Šiaurės Airijos vienuolike.

Pirmąjį tarpusavio mačą Lietuva savo stadione rugsėjį pralaimėjo 1:4.

Iškart po rungtynių lietuviai keliaus atgal į Lietuvą, kur lapkričio 15 dieną Vilniaus LFF stadione kontrolinėje akistatoje susitiks su Kuveito nacionaline komanda. Tai bus paskutinės Lietuvos rinktinės rungtynės šiais kalendoriniais metais.

Patekimas į šias rungtynes – nemokamas, sirgaliams tik reikės atsiimti savo nemokamus pakvietimus, o tai padaryti galima paspaudus čia.

Lietuvos rinktinės sudėtyje pakeitimų šį kartą nėra daug – rinktinėje yra daugelis praėjusiuose languose buvusių futbolininkų. Į rinktinę po pertraukos grįžta Saulius Mikoliūnas, o vienas naujokas – puolėjas Armandas Kučys.

18-metis futbolininkas šiuo metu tobulėja Švedijoje, kur priklauso FF „Kalmar“ komandos sistemai ir rungtyniauja šios ekipos jaunimo komandoje.

Jis yra buvusio legendinio Panevėžio „Ekrano“ futbolininko Aurimo Kučio sūnus, ir prieš išvykdamas taip pat tobulėjo gimtajame Panevėžyje.

Beje, prieš pat rinktinės stovyklos pradžią trenerių štabą pasiekė liūdnos naujienos – traumą patyrė ir į rinktinę atvykti negalės jau ir praeitą rinktinių langą praleidęs Edgaras Utkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių