Gimtadienio proga – bosnio įvarčių lietus

Nei varžovai, nei alinantis karštis nesutrukdė Mihretui Topčagičiui pelnyti pirmąjį šį sezoną hettriką. Marijampolės „Sūduvos“ klubo puolėjas iš Bosnijos ir Hercegovinos trimis įvarčiais nukalė ekipos pergalę 6-ajame A lygos ture prieš „Panevėžio“ futbolininkus.

32 metų gimtadienį prieš tris dienas atšventęs legionierius pirmąjį įvartį pelnė 11-ąją min., kai po kampinio pirmasis suskubo prie atšokusio kamuolio. Nors svečiai, neseniai atsisveikinę su treneriu Aleksandru Kurtijanu, lyg ir bandė sugrįžti į kovą, bet jų pastangas niekais pavertė dar vienas bosnio dūris. 18-ąją min. jis galva iš arti sušaudė panevėžiečių vartus.

 

Dar neįpusėjus pirmajam kėliniui M.Topčagičius galėjo pasiekti ir trečiąjį įvartį, bet nerealizavo 11 m baudinio, skirto už „Panevėžio“ puolėjo Sebastiano Vasquezo žaidimą ranka. „Sūduvos“ legionieriaus spirtą kamuolį atrėmė panevėžiečių vartus ginantis buvęs Kauno „Stumbro“ vartininkas Rafaelis Broetto.

 

Vis dėlto savo darbą M.Topčagičius atliko dar iki pertraukos. 42 min. greitos atakos smaigalyje atsidūręs puolėjas pelnė trečiąjį įvartį ir padėjo tašką mače. Nors po pertraukos panevėžiečiai turėjo ne vieną progą pasižymėti, jų smūgiams pritrūkdavo tikslumo arba puikiai darbavosi „Sūduvos“ vartininkas Ivanas Kardumas.

 

Marijampoliečiai su 16 taškų pirmauja čempionate ir antroje vietoje esantį Vilniaus „Žalgirį“ lenkia 6 taškais. Tuo tarpu „Panevėžys“ su 1 tašku per šešis mačus lieka paskutinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių