Kovingi telšiškiai ir vėl atsikirto įvarčiu

„Abi komandos labai norėjo laimėti. „Džiugas“ atvažiavo turėdamas tikslą apsiginti ir laukti savo progos. Ir jiems sekėsi“, - po mačo su svečiais iš Telšių Andrius Skerla pirmiausia kalbėjo apie varžovų nuostatas, padėjusias jiems išsivežti tašką iš Kauno.

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ komanda, žaidusi antras „Optibet“ A lygos rungtynes per savaitę, savo aikštėje pasidalino po tašką su „Džiugu“ – 1:1. Pirmame kėlinyje iniciatyvą turėjo šeimininkai, kurie turėjo vieną puikią progą išsiveržti į priekį. Ledus pavyko pralaužti tik po pertraukos. 51-ąją minutę saugas iš Sakartvelo Levanas Mačarašvilis taikliu smūgiu pasiuntė kamuolį į „Džiugo“ vartus. Tai buvo jau ketvirtasis legionieriaus įvartis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Visgi jau po poros minučių Telšių klubas atstatė pusiausvyrą. Po Adomo Mikos perdavimo iš kairiojo krašto latvis Aivaras Emsis sėkmingai suvaldė kamuolį bei nukreipė jį į varžovų vartus.

„Hegelmann Litauen“ ekipa turėjo gerų šansų vėl išsiveržti į priekį, tačiau puikiai rungtyniavo į vartų stačiakampį grįžęs P. Survila. Mačo pabaigoje džiugiečiai turėjo porą puikių progų – Leo Ribeiro sukirto kamuolį į virpstą, o Nasko Milevo bandymas taip pat nebuvo taiklus. į Igną Plūką taip pat mušė Rokas Stanulevičius.

„Turėjome tik dvi dienas pasirengimui, o varžovai viena diena daugiau. Tas skirtumas šiuo sezono momentu yra labai reikšmingas. Vis dėlto esu patenkintas kaip vaikinai tai atlaikė“, - dėstė A. Skerla.

Trenerio nuomone, lygiosios – teisingas rezultatas, nes progų turėjo tiek viena, tiek kita ekipa.

„Džiugo“ vairininkas Marius Šluta pripažino tą patį.

„Taškas mums – ne stebuklas, bet ir nėra blogai. Pirmą kėlinį daugmaž laikėmės plano, tik viduryje turėjome problemų, kurias vėliau pašalinome. Po pertraukos apsikeitėme įvarčiais, o vėliau prasidėjo linksmieji kalneliai. Gaila, kad pabaigoje nepasinaudojome puikia proga laimėti.

Po  9 mačų „Hegelmann Litauen“ turi 8 taškus ir rikiuojasi 8-ta, o A lygos atradimu tapęs „Džiugas“, surinkęs 2 taškais daugiau, yra 6-oje pozicijoje.


Šiame straipsnyje: Hegelmann LitauenDžiugasA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių