„Kauno Žalgiris“ sulaukė papildymo trenerių štabe

  • Teksto dydis:

Rudens pradžioje „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė papildymo trenerių štabe. Į klubą po penkerių metų pertraukos sugrįžo Alexas McCarthy.

„Kauno Žalgirio“ klube specialistas iš Didžiosios Britanijos dirbo dar 2017-ųjų sezone, kai užėmė tuometinio komandos trenerio Jonathano McKinstry asistento pareigas.

Įvairiose Anglijos futbolo akademijose, Ruandos ir Ugandos rinktinėse bei Ispanijoje dirbęs treneris papildė pagrindinės „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komandos trenerių štabą, taip pat dirba „Kauno Žalgirio“ B komandos trenerio Dominyko Galkevičiaus asistentu ir su įvairaus amžiaus vaikais savo patirtimi dalinasi „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijoje.

„Džiaugiuosi sugrįžęs į Kauną ir tapęs pagrindinės komandos analitiku bei B komandos trenerio asistentu. Naujos pareigos man leidžia daug laiko praleisti aikštėje treniruojant ir tuo pačiu perteikiant savo taktines įžvalgas pagrindinei komandai ir jos procesui. Sugrįžęs į Kauną radau sunkiai dirbantį, atvirą ir savo darbą išmanantį trenerių kolektyvą, tad labai noriu prisidėti prie tolimesnio klubo augimo“, – Žalgiris.lt sakė A.McCarthy.

A.McCarthy futbolo gerbėjai jau galėjo išvysti ir pastarosiose komandos rungtynėse, o artimiausia proga tą padaryti jau rinktinių lango metu bus rugsėjo 23 dieną. „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione žalgiriečiai sužais kontrolines rungtynes su Lietuvos vaikinų U-21 rinktine. Rungtynės prasidės 15 valandą, įėjimas į jas – nemokamas.


Šiame straipsnyje: Kauno ŽalgirisAlexas McCarthy

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių