Išrinktas naujas Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos prezidentas

  • Teksto dydis:

Gegužės 24 dieną Kaune vyko Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos neeilinis susirinkimas, kurio metu naujuoju organizacijos prezidentu buvo išrinktas Sergejus Slyva, praneša Lietuvos futbolo federacija (LFF).

Naujasis asociacijos prezidentas išrinktas ketverių metų kadencijai.

Taip pat susirinkimo metu buvo išrinkta ir naujoji LFTA valdyba. Valdybos nariais patvirtinti Gediminas Mažeika, Nerijus Dunauskas, Aušra Kancė, Audrius Žuta ir Donatas Rumšas.

Po susirinkimo vyko valdybos posėdis, kuriame LFTA direktoriumi paskirtas Šarūnas Tamulynas.

„Noriu pasveikinti prezidentą su naujomis, atsakingomis pareigomis Lietuvos futbolo teisėjų asociacijoje. Tiek prezidento, tiek naujos valdybos laukia tikrai nemaži iššūkiai vystant asociacijos veiklą, pritraukiant naujus teisėjus į savo gretas bei, aišku, VAR technologijos diegimo procese.

Tikiu, kad naujai suburta komanda su užduotimis susitvarkys ir prisidės prie futbolo augimo Lietuvoje.

Jau turime ir federacijos sudėtyje dirbantį teisėjų departamentą ir komitetą, tai padeda teisėjams būti arčiau federacijos veiklos ir kasdieninių procesų, tad svarbu bus pasidalinti atsakomybes ir tinkamai kelti teisėjo profesijos lygį“, – kalbėjo LFF prezidentas Edgaras Stankevičius.

Primename, kad 2023 m. balandžio mėnesį apie pasitraukimą iš LFTA prezidento pareigų paskelbė ilgamentis šios asociacijos vadovas Sergejus Sliva, kuris šias pareigas ėjo nuo 2012-ųjų.

Tuo tarpu S. Slyva yra buvęs ilgametis futbolo teisėjas, Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas, taip pat – ir UEFA licenciją turintis teisėjų inspektorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kentas sito prezidento

kentas sito prezidento portretas
Generalinė prokuratūra penktadienį išdavė Europos arešto orderį policijos ieškomam paauglių tvirkinimu kaltinamam Algimantui Ulvidui.

To kaip suprasti

To kaip suprasti portretas
Jo skirtingi, dėdė ir sūnėnas, bet viena bendra praktika turi;tai sutartos varžybos, senis iš to namus pasistatė, pinigų priafiorino daug, jaunėlis dar snarglius valgo, nors aferizmu seni lenkia, bet dabar bus dar daugiau galimybių sukti makles.

Kaip suprast

Kaip suprast portretas
Sliva Sergejus ir Slyva Sergejus tai skirtingi žmones?????
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių