Į pergalių kelią sugrįžęs „Vytis“ sieks pergalės Vilniuje

  • Teksto dydis:

Savaitės viduryje Jonavos „Vikingus“ užtikrintai įveikęs Kauno „Vyčio“ klubas nutraukė dviejų iš eilės pralaimėtų rungtynių seriją ir jau savaitgalį sieks iškovoti antrą pergalę iš eilės.

Antroje Lietuvos Futsal A lygos vietoje žengiantis „Vytis“ šeštadienį keliaus į Lietuvos sostinę Vilnių ir antrą kartą šiame sezone išmėgins jėgas su vietos „TurboTransfers“ klubu, kuris šią savaitę ilsėjosi ir kol kas dar nežaidė.

Vilniečiai savo sąskaitoje turi 16 taškų ir kartu su Jonavos „Vikingais“ dalinasi 5-6 vietomis. Beje, tarpusavio dvikovą su Jonavos klubu jie laimėjo.

Įdomu tai, kad savo namų aikštėje „TurboTransfers“ šiemet pralaimėjo vos kartą – Šiaulių komandai. Savų žiūrovų akivaizdoje jie iškovojo tris pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Pirmoji „Vyčio“ ir „TurboTransfers“ dvikova sirgaliams padovanojo vienas rezultatyviausių šio sezono rungtynių, kuriose buvo net 14 tikslių smūgių, o jas rezultatu 9:5 laimėjo „Vytis“.

Tame susitikime „Vyčio“ gretose žibėjo 4 įvarčius pelnęs Deividas Reimaris, o varžovų gretose išsiskyrė dukart įmušęs Mantas Makutunovičius.

Tuo metu pirmoje vietoje esantis Gargždų „Pramogos-SC“ klubas namuose priims Jonavos „Vikingus“. Gargždų komanda „Vytį“ lenkia vos vienu tašku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sirgalius

Sirgalius portretas
Po šio turo viskas vėl stojo į savo vietas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių