„Kauno Žalgiris“ vėl perkando „Riterių“ naujoves

"Vadovaujami naujo trenerio varžovai parodė naujų spalvų, matėme permainų pildant standartines situacijas, presingo veiksmuose, bet mūsų komanda laikėsi plano, nepraleido įvarčio ir šventė pelnytą pergalę", - džiaugėsi Rokas Garastas, kurio auklėtiniai sėkmingai tęsia taškų medžioklę A lygoje.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai iškovojo devintą pergalę, 15-ojo turo rungtynėse išvykoje 1:0 (1:0) jau trečią kartą šiame sezone įveikę Vilniaus „Riterių“ ekipą, kuriai vadovavo naujas treneris iš Suomijos Tommi Pikkarainenas.

Pirmasis realus pavojus prie aikštės šeimininkų vartų kilo 16-ąją susitikimo minutę. Baudos aikštelėje nukritusį kamuolį per save itin pavojingai smūgiavo Philipas Otele, bet jo smūgį atrėmė varžovų vartininkas Tadas Simaitis.

Įpusėjus kėliniui žalgiriečiai surengė puikią ataką ir išsiveržė į priekį. Deividas Šešplaukis dešiniajame atakos krašte suklaidino varžovą, parito kamuolį į aikštės centrą komandos kapitonui Linui Pilibaičiui, o šis iš baudos aikštelės prieigų tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus. 35 metų veteranui tai buvo jau septintasis įvartis šio sezono A lygoje.

Per likusią pirmojo kėlinio dalį vaizdas aikštėje buvo daugiau ar mažiau lygus – abi komandos keitėsi atakomis, tačiau itin pavojingų išpuolių sirgaliai neišvydo.

„Riteriai“ rungtynių pabaigoje labai intensyviai gulė ant „Kauno Žalgirio“ vartų, turėjo šansų pasiųsti kamuolį į vartus, bet galimybėmis taip ir nepasinaudojo.

Likus paskutiniam šio sezono A lygos ratui „Kauno Žalgirio“ futbolininkai žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje ir 4 taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančio Vilniaus „Žalgirio“ bei 7 taškais nuo pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“.

„Riteriai“ su septyniais taškais yra paskutiniai.


Šiame straipsnyje: riteriaiKauno ŽalgirisA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Garažo stogas Vilijampolėje

Garažo stogas Vilijampolėje portretas
Sveikinimai ! Šaunu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių