Premjeras Vyriausybei rašo ketvertą su minusu

Už besibaigiančių metų veiklą penkiabalėje sistemoje savo vadovaujamą Vyriausybę premjeras Andrius Kubilius vertina ketvertu su minusu.

„Pagal pasiektus rezultatus penkių balų sistemoje rašyčiau keturis su minusu“, - interviu Žinių radijui ketvirtadienį sakė premjeras.

Vertindamas 2011-uosius metus, A.Kubilius atkreipė dėmesį, kad metų pradžioje tvyrojusį optimizmą dėl ekonominių perspektyvų, kurį patvirtino sparčiai augantis eksportas ir bendrojo vidaus produkto (BVP) augimo rodikliai, antroje pusėje pakeitė nerimas dėl skolų krizės euro zonoje.

Tarp pasiekimų ministras pirmininkas įvardijo pažangą plėtojant energetikos projektus - elektros jungčių projektus, Visagino atominę elektrinę ir suskystintų dujų terminalą, taip pat suvaldytą krizę dėl „Snoro“ banko.


Šiame straipsnyje: VyriausybėAndrius Kubilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

sr

sr portretas
certas grinas ragu truksta

Kęstas

Kęstas portretas
Konstitucinis Teismas, nutaręs, kad studijų rezultatų peržiūrėjimas tik kas dvejus metus prieštarauja Konstitucijai, pasėjo baimės ir nežinomybės Seniai sakiau, kad važiuotumėt studijuoti į Vakarų universitetus. Nepaklausėt. Tai dabar, studentai, drebinkit kinkas: reikės mokėti tūkstančius, ar ne.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių