J. Bernatonis: su prezidente buvo malonu, bet angliškai nekalbėjome

Su Prezidente Dalia Grybauskaite susitikęs kandidatas į teisingumo ministrus Juozas Bernatonis teigia su šalies vadove aptaręs svarbiausius darbus. Veik 45 minutes prezidentūroje užtrukęs socialdemokratas teigia, kad su D. Grybauskaite bendrauti buvo malonu.

„Buvo malonu susitikti ir pakalbėti“, - paklaustas, kas jį nustebino, po susitikimo sakė J. Bernatonis.

Kairysis teigė su D. Grybauskaite aptaręs „teisingumo klausimus“. Anglų kalbos „egzamino“ kandidatui laikyti, regis, neteko.

„Ne, angliškai su prezidente kalbėdavomės Taline, kai susitikdavome su Prezidentu. Tai man atrodo, kad Prezidentei nekyla abejonių šiuo klausimu“, - komentavo buvęs Lietuvos ambasadorius Estijoje.

Pasak J. Bernatonio, didžiausia problema, kalbant apie teisingumą Lietuvoje, tai, kad žmonės juo netiki. „Ir aš manau, kad reikia stengtis, kad situacija būtų kitokia. Gal trūksta atitinkamoms institucijoms, kurios vykdo teisingumą bendravimo su visuomene, nes kyla daug neaiškumų, nepasitenkinimo“, - kalbėjo J. Bernatonis.

Jis pridūrė, kad teisingumo ministro, Liberalų sąjūdžio atstovo Remigijaus Šimašiaus darbą vertina „labai teigiamai“.

Vis tik klausiamas, ką darys, kad teisingumu šalies piliečiai tikėtų labiau, J. Bernatonis atsakė, kad receptų dar neturįs.

J. Bernatonis, tapęs teisingumo ministru, kuruotų ir su kalėjimais susijusius klausimus. Paklaustas, ar aiškinsis situaciją, ar iš tiesų kalėjimuose galima pirkti balsus, J. Bernatonis kalbėjo: „Galiu pasakyti, kad balsų kalėjimuose nepirkau. Aš manau, kad reikėtų gerai išanalizuoti tuos dalykus, kiek buvo pirkta, kiek buvo tai reklamuota, nes jei realiai žiūrėtume rezultatus, tai tų tokių gal ir pasekmių pirkimų nelabai matosi, bet suprantama, kad galbūt ir buvo mėginimai įtakoti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partija) ir gaujos vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratai) ir gaujos vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjunga su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir gaujos vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Tai yra partinės gaujos, kurios dirbtinai skurdina bendruomenės žmones, naikina Lietuvą.

Net

Net portretas
nuo nuotraukos naftalinu atsiduoda.Tikras seno komunistinio raugo veikėjas.Šlykštu žiūrėti.

nesuprantu

nesuprantu portretas
katras geresnis....Pamatau Bernatoni-vemiu.....Sabatauskiuka-viduriuoju...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių