V. Zelenskio žmona: esame prieš karą ir nepuolėme pirmi, bet neketiname pasiduoti

  • Teksto dydis:

Jau septintąją dieną rusų kariams siaubiant Ukrainą šalies prezidento Volodymyro Zelenskio žmona Olena Zelenska socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo širdį veriančiais vaizdais.

Vaizdo įraše užfiksuotos akimirkos, kuriose šiuo metu jau savaitę gyvena Ukrainoje esantys žmonės. Niokojama jų šalis – pastatai, užgyventas turtas, o skaudžiausia tai, kad invazijos agresorius be gailesčio atima gyvybes.

Esame prieš karą ir nepuolėme pirmi. Bet mes neketiname pasiduoti.

Pasidalijusi šiurpinančiais ir širdį veriančiais vaizdais pirmoji Ukrainos ponia rašė: „Taip dabar atrodo Ukraina. Štai vaizdo įrašas, kad pasaulis pamatytų – mes kariaujame. Dėl Vladimiro Putino puolimo ukrainiečiai turi kasnakt vesti vaikus į rūsius ir kovoti su priešu už savo namų sienų. Ukraina yra taiki šalis. Esame prieš karą ir nepuolėme pirmi. Bet mes neketiname pasiduoti. Pasauli, žiūrėk, – mes kovojame už taiką ir jūsų šalyse“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

O. Zelenska taip pat kreipėsi į savo šalies žmones, išsakydama, kad kiekvienu jų didžiuojasi ir dėkoja už vienybę bei drąsą tokiomis sunkiomis visai Ukrainai dienomis.

„Mano brangūs žmonės! ukrainiečiai! Šiandien žiūriu į jus visus. Visi, kuriuos matau per televiziją, gatvėse, internete. Matau jūsų žinutes ir vaizdo įrašus. Ir žinote ką? Jūs esate neįtikėtini! Didžiuojuosi, kad gyvenu su jumis toje pačioje šalyje! Sakoma, kad daugelis žmonių – minia. Tačiau tai – ne minia, ukrainiečiai – armija! Šiandien man nebus panikos ir ašarų. Būsiu rami ir pasitikinti. Būsiu šalia vyro ir vaikų, ir su jumis. Myliu jus! Myliu Ukrainą!“ – rašė ji.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeOlena Zelenskarusų kariaiagresija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių