Tragedija Vokietijoje: per išpuolį peiliu nužudyta 14-metė, kita mergaitė sunkiai sužeista

Vokietijos policija pranešė, kad 14-metė mergaitė mirė, o 13-metė buvo sunkiai sužeista po to, kai pirmadienį pakeliui į mokyklą jas užpuolė peiliu ginkluotas vyras.

Vokietijos pietvakariuose įsikūrusio Ulmo policija pranešė, kad po išpuolio, įvykdyto netoliese esančiame Ilerkirchbergo mieste apie 7.30 val. vietos (8.30 val. Lietuvos laiku) medikai iš pradžių gaivino vyresnę mergaitę, kol ji buvo skubiai nugabenta į ligoninę. 

„Nepaisant visų gydytojų pastangų, ji mirė“, – sakoma policijos pareiškime. Jaunesnioji mergaitė tebėra ligoninėje su sunkiais, bet gyvybei pavojaus nekeliančiais sužalojimais. Abi aukos turėjo Vokietijos pilietybę.

Netoli išpuolio vietos esančioje pabėgėlių prieglaudoje pareigūnai sulaukė 27-erių vyrą. Vyras, kuris buvo patyręs sužalojimų ir turėjo peilį, yra kilęs iš Eritrėjos, pranešė policija. Taip pat buvo sulaikyti dar du vyrai.

Sielvartauju dėl nužudytos mergaitės ir karštai tikiuosi, kad sužeistoji pasveiks.

Tyrėjai bandė nustatyti išpuolio motyvą ir tai, ar įtariamasis ir mergaitės buvo pažįstami prieš išpuolį.

Vokietijos vidaus reikalų ministrė Nancy Faeser (Nensi Fėzer) išreiškė šoką dėl išpuolio.

„Sielvartauju dėl nužudytos mergaitės ir karštai tikiuosi, kad sužeistoji pasveiks. Šiuo metu mintimis esu su jų šeimomis“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė ji.

Savo pareiškime policija ragino žmones susilaikyti nuo įtarinėjimų prieš pabėgėlius, prieglobsčio prašytojus ir kitus užsieniečius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RICHARD

RICHARD portretas
SIOS DIENOS NAUJIENA;;;;;VOKIETIJOJ PARAZITUOJANCIU PASALPINIU GAL NUSIKALTELIU? JAU 5 MILIJONAI;;;;SAUSA STATISTIKA

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kokia čia ministrės paguoda šeimoms, kad ji kartu su jomis! Imkis ryžtingų bpriemonių ir vyk visus ne tik iš Vokietijos, bet ir visos Europos! Visa Europa dėl tų prajkeiktų ateivių kenčia! O kas užvirė tokį nesaugumą mums?! Vokietija su Merkel priešak! Ir ją kattu eu jais privalu iššiųsti!

"padėka"

"padėka" portretas
Afrikos tautos taip noėjo ir tebenori į tą gerąją Vokietiją. Žudymais, išpuoliai- padėka Europos šaliai, priiimančiai šiuos pabėgėlius.Tikroji baisių nusikaltimų statistika yra be galo skaudi.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių