Tragedija Kalifornijoje: per vakarėlį namo kieme pašauta dešimt žmonių, keturi mirė

Fresno mieste centrinėje Kalifornijoje sekmadienį per vakarėlį vieno namo kieme buvo pašauta dešimt žmonių, iš kurių keturi mirė, pranešė policija.

Incidentas įvyko miesto pietryčiuose. Mažiausiai du įtariamieji įsmuko į galinį kiemą ir maždaug 18 val. vietos laiku ėmė šaudyti į žmones, susirinkusius stebėti futbolo rungtynių, sakė Fresno policijos leitenantas  Billas Dooley (Bilas Dulis).

Policijos viršininko pavaduotojas Michaelas Reidas (Maiklas Ridas) vietos laikraščiui „The Fresno Bee“ ir televizijai KSEE/KGPE sakė, kad iš viso buvo pašauta dešimt žmonių, kurių trys įvykio vietoje buvo rasti negyvi. Ketvirta auka mirė ligoninėje.

Kiti šeši turėtų išgyventi, jie sveiksta ligoninėje, nurodė policija.

„Žinome, kad tai buvo susibūrimas, šeimos ir draugų susibūrimas kieme už namo, – sakė B. Dooley. – Visi žiūrėjo futbolą, kai nežinomi įtariamieji priėjo prie namo, prasmuko į kiemą už jo ir pradėjo šaudyti.“

Įtariamieji kol kas nesulaikyti. B. Dooley sakė, kad policija įtariamuosius bandys nustatyti iš saugumo kamerų nufilmuotos medžiagos ir liudininkų pasakojimų.

Kaip rašo „The Fresno Bee“, sekmadienį tai buvo mažiausiai antras aukų pareikalavęs šaudymas Fresno pietryčiuose. Kitoje miesto vietoje anksti sekmadienį namuose buvo nušautas trečią dešimtį metų ėjęs vyras.

Policija nenurodė, ar šie du incidentai galėtų būti susiję.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Reikėjo 'į vietą padėt', tai ir padėjo... bet šiaip, slabakai tie jankiai, smulkinasi, po vieną nukalinėja, mokykitės iš musulmonų kurie lėktuvais jiems neįtikusius naikina.

Pilietis

Pilietis portretas
Manau Lietuvoje turėtų susirūpinti dėl socialinės atskirties.Tenai taip pat egzistuoja atskirtis.Ateina laikas kaip " Vergai" sukyla, už dyką žmogus negali dirbti.Manau apie tai turėjo pagalvoti, kas bus,nes socialinė atskirtis buvo yra didinama ,jau 30 metų tai vyksta.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių