Šveicarijoje mirė nuo COVID-19 paskiepytas žmogus

Šveicarijoje mirė nuo koronaviruso paskiepytas žmogus. „Mums šis atvejis žinomas“, – trečiadienį agentūrai „Reuters“ sakė Liucernos kantono sveikatos departamento atstovė, tačiau detalių nepateikė. Atstovė nepasakė, ar mirtis susijusi su skiepu.

Apie mirties atvejį tarnybos informavo Šveicarijos vaistų institutą „Swissmedic“, kuris atsakingas už vakcinų registraciją.

Šveicarijoje iki šiol registruota tik „Biontech“ ir „Pfizer“ kompanijų vakcina nuo koronaviruso. Gruodžio 19-ąją išdavęs leidimą naudoti vakciną, „Swissmedic“ institutas rašė, kad dažniausias tyrimuose minėtas šalutinis poveikis yra panašus į tą, kuris juntamas po skiepijimo nuo gripo.


Šiame straipsnyje: Šveicarijavakcinaskiepaimirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eksp.

Eksp. portretas
Bandymo triušių banda, pasidavė bandymams.Pasirašei prieš skiepijimą ,pretenzijų nepriims.Baisu, kaip nuprotejas pasaulis.Meningakokas,ir visi kiti "kokai" tai yra virusai, kurie taip pat buvo sukurti lobaratorijose.Ar suprasite vieną kartą, kad vyksta farmacijos biznieriu dėka ,vyksta Pasaulinė pandemija ,dideli pinigai ir populiacijos mažinimas.

To siulau

To siulau portretas
Tau,idiote,jau niekas nebepadės. Net vakcina,glušiau!

butinai

butinai portretas
Svarbiausia laikykimes mediku ir viso pasaulio moksliniku rekomendaciju kaip galima sumazinti sio viruso plitima Tikekimes kad gal kuo greiciau sulauksime pakankamai vakcinos kuri pades kovoti su zmonija uzklupusia pandemija Su didziuliu nekantrumu laukiu kada sulauksiu sios vakcinos skiepo Labai skaudu ir slykstu kada silpno mastymo zmogeliai stengiasi suklaidinti Lietuvos zmones noredami irodyti kad skiepai pavojingi todel butina grieztai reaguoti i tokiu persalusiu galvas veikeju sapaliones kad skiepytis zalinga ,, Tik labai keista kad siemet nebuvo salciu ir kur jie tas galvas persalo'' Labai grieztai visus tuos DEMAGOGUS susirgusius COVIDU nepriimti i jokias gydymo istaigas neteikti jokios medicinines pagalbos uz musu moketoju pinigus tegul vaziuoja gydytis pas zymiausia Lietuvos ,,SAMANA'' Kepeni
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių