Šokiruojantis pokalbis: kas svarbiau Rusijos kariui – V. Putinas ar mama?

  • Teksto dydis:

Ukrainos saugumo tarnyba paviešino telefoninį pokalbį tarp Rusijos kario ir jo motinos, kurią jis bandė išgelbėti iš užgrobto Ukrainos miesto, praneša „Ukrinform“.

Šiuo garso įrašu pasidalijo Ukrainos saugumo tarnyba. Ji iškėlė retorinius klausimus. „Kas jam svarbiau – Vladimiras Putinas ar mama? Kaip apšaudyti miestą, kuriame gyvena artimiausias žmogus?“.

Tokie klausimai kilo ne veltui, nes savo mamai skambinęs karys 1991-aisiais gimė Ukrainoje, Chersono srityje, tačiau vėliau pateko į Rusijos kariuomenę ir į savo gimtąją žemę sugrįžo kaip užpuolikas.

„Ukrinform“ duomenimis, įraše girdėti, kad ukrainietis Rusijos karys pernelyg nesijaudina dėl sielvarto, kurį atnešė į tėvynę. Vienintelis dalykas, kuris jam kelia nerimą – motina ir noras ją išvežti iš siaubiamoje Ukrainoje užgrobto miesto. Būtent dėl to vyras susitarė su savo vadais ir kitais žmonėmis.

Tačiau kario motina atsisakė būti išgelbėta. „Esu mirtinai išsigandusi – dvi dienas drebu, nors labai myliu savo sūnus, čia – mano vyras, nepaliksiu jo vieno“, – atsakė moteris.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojetelefoninis pokalbisRusijos kariaiukrainietis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių