Šiurpi žmogžudystė Belgijoje

  • Teksto dydis:

Žiauri žmogžudystė įvyko naktį greitkelyje E42 netoli Herono miesto. Penki jaunuoliai, tarp kurių buvo du nepilnamečiai, svaiginosi diazoto monoksidu, o paskui paėmė sunkų kanalizacijos dangtį ir nuleido jį ant diržo nuo viaduko tiesiai virš važiuojamosios kelio dalies, praneša LNK.

„Deja, tas kanalizacijos dangtis pataikė sunkvežimiui į prekinį stiklą, kurį pramušęs, mirtinai sužalojo vairuotoją“, – teigė Herono miesto meras Ericas Hautphenne'as.

Sunkiasvorį vilkiką vairuojantis rumunas žuvo vietoje, o nevaldomas sunkvežimis nulėkė keliu. Laimė, jį pavyko sustabdyti.

„Greta sėdinti vairuotojo žmona nebuvo rimčiau sužeista. Ji netgi sugebėjo sustabdyti transporto priemonę. Tai tikrai neapsakoma tragedija, nes už kelių kilometrų važiavo vairuotojo sūnus, pats sunkvežimio vairuotojas. Jis atvyko į įvykio vietą dar tebedirbant gelbėjimo tarnyboms“, – pasakojo E. Hautphenne'as.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Iš kaimyninio Namiūro pasiųstos gausios belgų policijos pajėgos iškart pradėjo šukuoti avarijos vietą. Jau naktį pareigūnams pavyko sulaikyti penkis asmenis. Įtariamieji prisipažino, kad smaginosi vartodami suslėgtas diazoto monoksido dujas.

Visiems penkiems, tarp jų dviems nepilnamečiams, gresia kaltinimai dėl nužudymo sunkinančiomis aplinkybėmis. Namiūro policijos duomenimis, šie jauni žmonės jau buvo žinomi dėl įvairių prasižengimų, bet konkretų kiekvieno iš jų vaidmenį nužudant sunkvežimio vairuotoją teks nustatyti tyrimo metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas jums sakė,

Kas jums sakė, portretas
Kad šitiems neskirs realių bausmių? Vaikus geriau auklėkite, nes mėgėjų mėtyti kažką nuo tiltų ir kitokių viadukų yra daug, tik mirtimi tai ne dažnai baigiasi. O ir pagaut ne visada pavyksta.

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi jauniems nusikaltėliams negalima skirti sunkių bausmių, nesvarbu, kad jie žudikai, gal kada nors gyvenime ims atgailauti, todėl jų nebauskime, ane?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių