Rusų kontroliuojamame Mariupolyje per automobilio sprogdinimą sužeistas policijos vadas

Rusijos kontroliuojamame Ukrainos Mariupolio uostamiestyje pirmadienį buvo pasikėsinta nužudyti policijos viršininką – susprogdintas jo automobilis, pranešė Rusijos valstybinė žiniasklaida.

Maskvos įsteigtos valdžios institucijos okupuotose Ukrainos teritorijose periodiškai praneša apie sabotažininkų išpuolius, dėl kurių kaltina Kyjivą.

Naujienų agentūra TASS, remdamasi Rytų Ukrainos separatistų šaltiniu, pranešė, kad policijos viršininko Michailo Moskvino automobilis buvo susprogdintas, tačiau pareigūnas liko gyvas.

„Ryte buvo susprogdintas policijos viršininko Moskvino automobilis. Jis gyvas, viskas gerai“, – sakė anoniminis šaltinis ir pridūrė, kad M. Moskvinas buvo „lengvai sužeistas“.

Agentūra „RIA Novosti“ pranešė, kad sprogstamasis užtaisas, padėtas po M. Moskvino automobiliu, sprogo, kai jis stovėjo netoliese, ir kad jam nereikėjo gultis į ligoninę.

Naujienų agentūra AFP negalėjo patikrinti šių pranešimų.

Maskva teigia, kad Mariupolis, kurį ji užėmė po praėjusį pavasarį vykusio žiauraus mūšio, yra santykinai saugus. Prezidentas Vladimiras Putinas anksčiau šį mėnesį netikėtai buvo ten nuvykęs.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojepolicijos vadassprogimassužeisti žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių