Rusų kariai Melitopolio mokykloje įdarbino už nepadorų elgesį su vaikais atleistą mokytoją

  • Teksto dydis:

Užgrobtame Melitopolyje, Zaporižios srityje, rusų kariai pasinaudojo buvusiu licėjaus mokytoju, prieš penkerius metus išėjusiu iš darbo savo noru, kai buvo užtiktas besielgiantis iškrypėliškai. Teigiama, kad šis mokytojas yra verčiamas pardavinėti nelegaliai gaminamą alkoholinį gėrimą, rašo UNIAN.

Kaip pranešė kanalas „Ria-Melitopol Telegram“, neoficialiais duomenimis, mokytojas buvo atleistas iš licėjaus po to, kai su savimi atsinešė kelis vibratorius ir demonstravo juos 11 klasės mokiniams.

„Licėjaus direktorius nusiuntė jį vizitui pas psichiatrą. Yra duomenų, kad vyras po šio įvykio buvo registruotas psichiatrijos dispanseryje. Čia iškrypėlis esą net gavo pažymą, kad jam griežtai draudžiama dirbti mokymo įstaigose“, – pažymima kanale.

Visus šiuos metus vyras gydėsi namuose. „Bet atėjo rusų kariuomenė ir iškrypėlis pravertė – jis jau priimtas į mokyklą, kurioje mokys nuo rugsėjo 1 dienos“, – rašoma pranešime.

Praėjusią savaitę pasklido informacija, kad šis vyras Melitopolyje, daugiaaukščio namo kieme, nelegaliai gamina alkoholį, vadinamą „moonshine“, ir pardavinėja jį plastikiniuose puodeliuose. Žurnalistų žiniomis, šis nelaimėlis mokytojas šitaip verslauja.


Šiame straipsnyje: Melitopolismokytojaskaras Ukrainojenelegalus verslasiškrypėlis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių