Prancūzijoje nužudytam R. Kadyrovo kritikui buvo 135 kartus smogta peiliu

Prieš mėnesį Prancūzijoje nužudytam čečėnui Imranui Alijevui, dar žinomam slapyvardžiu Senasis Mansuras, buvo 135 kartus smogta peiliu. Tai trečiadienį pranešė leidinys „The Times“, remdamasis Lilio miesto prokuratūra.

Be to, manoma, kad 44 metų I. Alijevas patyrė seksualinę prievartą. Nusikaltimu įtariamas Čečėnijoje gyvenantis Rusijos pilietis, bet jo pavardė neskelbiama.

Vasario mėnesį leidinys „Business Insider“, remdamasis neįvardytais šaltiniais, susipažinusiais su tyrimu, pranešė, kad spėjamas I. Alijevo žudikas gali būti susijęs su Čečėnijos vadovu Ramzanu Kadyrovu. Buvo rašoma, kad žudikas pažinojo savo auką: jie kartu atvažiavo į Prancūziją traukiniu iš Belgijos.

Prancūzijos pareigūnai neatskleidžia įtariamojo tapatybės, bet pažymi, kad jis iškart po nužudymo išvyko iš Prancūzijos į Vokietiją, o paskui – į Rusiją. Pasak šaltinių, tai buvo politinė žmogžudystė, susijusi su I. Alijevo disidentine veikla. Nužudytasis buvo griežtas R. Kadyrovo kritikas.

Kad gautų vizą, spėjamas žudikas dėjosi onkologiniu ligoniu, kuriam esą reikalinga operacija Vokietijoje.

Apie I. Alijevo nužudymą buvo pranešta vasario 1 d. Čečėno lavonas su smurtinės mirties pėdsakais buvo rastas viename iš Lilio viešbučių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šaunuolis \\\\../////

šaunuolis \\\\..///// portretas
Kadyrovas,vot tai davė--------------PYDARARAMS.---Tikras vyras.

joo

joo portretas
cia kaltas Kadirovas, kad Prancuzijoje nesaugu....

Anonimas

Anonimas portretas
Dėl smulkmenų nežudoma. Matomai, buvo kaip reikiant prisidirbęs, pats nemažai žmonių nužudęs, tai ir gavo ką nusipelnė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių