Po aviakatastrofos: apkabinau darbuotoją, kuris manęs neįleido į lėktuvą

San Paulo valstijoje vieno miesto gyvenamajame rajone sudužo lėktuvas su 61 žmogumi. Liudininkų vaizdo įrašuose matyti, kaip lėktuvas spirale krenta žemyn. Brazilijos prezidentas šalyje paskelbė trijų dienų gedulą. Tyrėjai bandys nustatyti avarijos priežastį.

Akis į dangų pakėlę Brazilijos San Paulo valstijos gyventojai pamatė žadą atėmusį vaizdą: keleivinis lėktuvas spirale krito žemyn. Netrukus paskelbta tragiška žinia.

„Norėčiau, kad visi atsistotų tylos minutei, nes Vinedo mieste San Paule ką tik sudužo lėktuvas. Lėktuve buvo 57 keleiviai ir keturi įgulos nariai, atrodo, kad visi jie žuvo. Norėčiau paprašyti tylos minute pagerbti aukas“, – kalbėjo Brazilijos prezidentas Luiz Inácio Lula da Silva.

Lėktuvas nukrito gyvenamajame kvartale. Vietos gyventojai su siaubu prisimena katastrofos akimirką.

„Pamaniau, kad kas nors atsitiko, kad lėktuvui baigėsi degalai ar kas nors panašaus, todėl išbėgau iš namo ir pamačiau, kaip lėktuvas nukrito ant kaimynų stogo“, – pasakojo jaunas vyras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Maniau, kad jis nukris į mūsų kiemą. Buvo baisu, bet, ačiū Dievui, tarp vietinių gyventojų aukų nebuvo“, – sakė moteris.

Pareigūnai avarijos vietoje rado juodąją dėžę.

„Stengiamės, kuo greičiau atlikdami reikiamus tyrimus, išsiaiškinti tikrąją avarijos priežastį. Deja, negalime sugrąžinti šių žmonių gyvybių“, –  apgailestavo San Paulo viešojo saugumo sekretorius Guilherme Derrite.

Lėktuvu turėjo skristi daugiau keleivių, tačiau jie į skrydį pavėlavo. Dabar, žinoma, dėl to džiaugiasi.

„Aš net susiginčijau su oro linijų darbuotoju, kuris neleido man įlipti į lėktuvą, o jis galiausiai išgelbėjo mano gyvybę. Aš jį apkabinau, nes jis atliko savo darbą. Jei jis nebūtų atlikęs savo darbo, galbūt nebūčiau čia davęs šio interviu“, – susijaudinęs kalbėjo vyras.

Dviejų variklių turbosraigtinis lėktuvas buvo pagamintas 2010 metais ir esą atitiko saugos reikalavimus.

Pamačiau, kaip lėktuvas nukrito ant kaimynų stogo.

Tiksli avarijos priežastis kol kas nežinoma.

Skelbiama, kad zonoje, kurioje lėktuvas prarado kontrolę, galiojo aktyvus įspėjimas dėl stipraus apledėjimo.

Skrydžio metu ant lėktuvo susiformavęs ledas gali būti pavojingas, nes lėktuvas tampa sunkesnis ir sumažėja jo keliamoji galia.

Daugumoje orlaivių įrengtos apsaugos nuo apledėjimo sistemos, skirtos užkirsti kelią ledo susidarymui arba jį sumažinti.

Brazilijoje paskelbtas trijų dienų gedulas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentayoriai

Komentayoriai portretas
Išsigimėliai padliūgos, sionistų padlaižūnai! Žmonėms tragedija įvyko,o šitie velnio išgamos tyčiojasi pasislėpę.

Ka ka

Ka ka portretas
Lentuvas tai uzpakalis. Tipo darbuotojas neleido i savo uzpakali ikisti, tai zmogus dabar jam dekoja. Nes darbuotojas jis neapkakojo po drylinimo.

po aviakatastrofos

po aviakatastrofos  portretas
dabat vieni turetu ''liaupsinti'' Viespatikad isgelbejo ta zmogu nuo zuties ,o kitituretu ''smerkti'' Viespati kad nuzude lektuvu skrendancius zmones.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių