Pekinas: koronaviruso inkubacinis periodas gali siekti 27 dienas

Kinijos Hubėjaus provincijos sveikatos apsaugos institucijos perspėja, kad viruso inkubacinis periodas gali siekti net 27 dienas, praneša valstybinė Kinijos žiniasklaida.

Laikraštis „Hubei Daily“ skelbia, kad provincijoje dėl koronaviruso gydomam 70-mečiui vyrui simptomai nepasireiškė beveik mėnesį. Sausio 25 d. jis aplankė savo seserį, kuriai kiek vėliau buvo diagnozuotas koronavirusas COVID-19.

Po to susitikimo brolis ir sesuo nesimatė. Pirmą kartą vyrui ligos simptomai pasireiškė vasario 19 d., ligoninėje jam diagnozuotas koronavirusas.

Anksčiau kinų mokslininkai paskelbė, kad koronaviruso inkubacinis periodas gali siekti 24 dienas. Dauguma pasaulio valstybių koronavirusu galimai užsikrėtusius žmones izoliuoja tik 14 dienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ach,tuoj jie praneš kad tas virusas YPAČ gerai plinta per jų prekes...

Svarbu

Svarbu portretas
Italu gydytojai irgi ta pati sako, kad reikia daugiau laiko... Bet tuos gryzusius i Ukraina ukrainiecius laikys ir stebes ligonineje tik dvi savaites, o po to isleis i gatves.. Ukraina visai greta Lietuvos. Geriausias budas apsisaugoti uzdaryti sienas.

priminimas

priminimas portretas
sis virusas nuo menesio ir iki dvieju menesiu ir daugiau,gali tunot zmoguje ir joks patirinimas jo neras,o iki to zmogus ji turinti gali apkrest simtus,jis ,pasirodo, kai zmogui lieka nedaug laiko gyventi ,dar ne vienas nepasveimo nuo viruso,nes dar net vaistu tam nera ,o jie porina pasveiko,jo auku tik smaigaliukas piramides ,kuri nusines simtais tukstancius,tik tam dar reikia laiko,palaukit....... .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių