Paviešino rusų piloto tardymo įrašus: noriu pasakyti, kad tai tikrai neteisingas karas

  • Teksto dydis:

Pasirodė netoli Svetlodarsko numušto rusų lėktuvo Su-25 piloto Andrejaus Fedorčiukovo apklausos vaizdo įrašas. Okupantas, išskridęs bombarduoti Ukrainos miestų, tikina pergalvojęs savo poziciją dėl karo, praneša UNIAN.

Rusas pasakojo, kad jį į nelaisvę paėmę ukrainiečiai elgėsi oriai, suteikė medicininės pagalbos, maisto, drabužių.

„Noriu pasakyti, kad tai tikrai neteisingas karas. Čia tikrai vyksta visokie baisumai, apie kuriuos mes galbūt net nežinome. Čia pamačiau daug dalykų, kurių anksčiau nemačiau, todėl reikia sustabdyti visą šitą dalyką“, – vaizdo įraše sakė A. Fedorčiukovas.

 

 

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, birželio 18 dieną Ukrainos kariuomenė netoli Svetlodarsko, Donecko srityje, numušė Rusijos lėktuvą Su-25. Lakūnas buvo sučiuptas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Agresyvią, melagingą, nuolatinės gąsdintojos poziciją užėmusi demokratinių ar demokratėjančių valstybių piliečiams Rusija niekada nebuvo ir nebus mėgstama ir gerbiama. Tai rodo akivaizdūs Žemės rutulyje fiksuojami faktai dėl Rusijos. Tik, gaila, kad ne visi Lietuvoje prisiglaudę prorusiškieji tauškaliai yra pajėgūs dėl savo riboto išprusimo ar menko tarptautinio informuotumo, tuos faktus surankioti ir objektyviai įvertinti. Dažniau jie paskęsta subjektyvumo liūne ir bando gaudyti orą bei leisti burbulus komentaruose, taip dar kartą įrodant savo protinį ribotumą bei provincialumą aktualiais mūsų gyvenime vyraujančiais klausimais.

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
o kada paviesinti bus pasidavusiuju nacistu ir kitu savanoriu uzsienio bandytu ispazintis,va taip drasiai,kada

Įdomu

Įdomu portretas
Ar jis tikrai rusas??? O tai čia ne propaganda........??????
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių