Niujorko valstijoje – per 100 000 patvirtintų koronaviruso atvejų

JAV Niujorko valstijoje jau patvirtinta daugiau kaip 100 000 koronaviruso atvejų. Mirusiųjų skaičius per parą išaugo 562 iki beveik 3 000, penktadienį žurnalistams sakė valstijos gubernatorius Andrew Cuomas.

Niujorko valstija ir milijoninis Niujorko miestas šiuo metu labiausiai paveikti koronaviruso pandemijos. 15 000 Covid-19 pacientų gydoma ligoninėse, 4 000 jų – reanimacijoje, sakė A. Cuomas.

Gubernatorius dar kartą paprašė didesnės pagalbos iš kitų šalies dalių, kurios dar nėra taip smarkiai paveiktos Sars-CoV-2 viruso. Niujorkas šiuo metu yra „ieties smaigalys“ ir yra reikalingas pagalbos. Kai tik padėtis pagerės, valstija labiau padės kitiems smarkiau nukentėjusiems regionams, žadėjo A. Cuomas. Jis pabrėžė: „Tarpusavio pagalba yra vienintelis sprendimas“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
"saliamoniskas" sprendimas.Negalima ivesti visisko karantino, nes tai sukels baime ir sumaisti tarp gyventoju.Tai dar tikriausiai ramu, kai lavonai greitu laiku gali atsidurti ir gatveje.Turime puikia galimybe sulyginti, kaip tvarkosi JAV ir Lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai jiems dievo aš atlygis už Iraką ir Afganistaną. Seniai reikėjo.

Ghh

Ghh portretas
Jus tik isivaizduokit per para 3000. Tai ne juokas. Palyginus su maskva, ten simtais kartu maziau
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių