A. Lukašenka: Baltarusijos pramonės įmonėse yra Vakarų šnipų

Kai kurie Baltarusijos pramonės įmonių darbuotojai perduoda Vakarams informacijos, kokios priemonės taikomos siekiant iki minimumo sumažinti šalies ekonomikai paskelbtų sankcijų poveikį, pareiškė prezidentas Aliaksandras Lukašenka.

„Pažvelkite į savo bendradarbius įmonėse. Aš turiu informacijos, kad kai kur ten liko keli niekšai ir [kad] jie siekia informuoti kolektyvinius Vakarus, kaip Parchomčykas su Nazaravu bando apeiti sankcijas. Faktiškai šnipinėja ir perduoda informaciją ten“, – sakė A. Lukašenka per susitikimą su pramonės ministru Piotru Parchomčyku ir šią sferą kuruojančiu vicepremjeru Juryjumi Nazaravu.

A. Lukašenką ketvirtadienį citavo prezidentūros spaudos tarnyba.

„Kelis mes išaiškinome. [Jie] sės – ir sės ilgam. Tai aš tiesiai sakau... Vis dėlto mes juos privalome matyti. Vienetai, bet dar liko. Ir tai ne vien žmonės, reiškiantys savo pilietinę poziciją. Tai žmonės, sąmoningai, už Vakarų specialiųjų tarnybų pinigus kenkiantys mūsų ekonomikai, o tuo pačiu ir mūsų valstybei. Į tai atkreipkite ypatingą direktorių dėmesį ir patys stebėkite šiuos procesus“, – nurodė A. Lukašenka.

Autoritarinis Baltarusijos lyderis pareiškė, kad pramonės sektorius neturi teisės „kristi“. „Reikia išsilaikyti šiame lygyje, kad ir kiek tai mums kainuotų. Aš žinau, kad jūs vyriausybėje priėmėte virtinę sprendimų dėl sankcijų poveikio mūsų ekonomikai maksimalaus sumažinimo“, – sakė jis.

Vakarų šalių vyriausybės yra paskelbusios Minsko režimui virtinę sankcijų dėl brutalaus protestų, prasidėjusių po pernai įvykusių ginčijamų prezidento rinkimų, slopinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko, išgaudys tuos šnipelius. Lukošius tai moka.

Aliaksandrai,

Aliaksandrai, portretas
pasižiūrėk ir po lova.....a ne tūno šnipas.

cha ....tai kad vienas is tu snipu [ ne vakaru valstybiu]

cha ....tai kad vienas is tu snipu [ ne vakaru valstybiu] portretas
yra pats A.Lukasenka [ tai jis visados snipinejo vazinedamas pas Putina , ir perdavinejo visas baltarusiskas slaptas zYnias] --Jei jau taip ziurima y visa BALTARUSIJOS kaip neriklausomos valstybes statusa ,tai juk negalima snipinet vien vakaramas .....negalima snipinet ir rytams ....bet dabar Lukosiuj RAUKAI svylt pradejo po ,,revoliucijos,,,, ir lukosius jau su ,,uzlaikymu kaip Breznevas,, pradejo buciuotis su Maskva --pardaves baltarusija --SNIPAS LUKOSENKA ESI IR TU.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių