A. Lukašenka: Baltarusijoje pasiektas koronaviruso pikas

Baltarusijoje pasiektas koronaviruso išplitimo pikas. Tai antradienį pareiškė šalies prezidentas Aliaksandras Lukašenka.

„Mes dabar – tai mano pojūčiai, grindžiami sergamumo duomenų analize, – pasiekėme piką. Aš jau meldžiu Dievą, kad iki Velykų šis rodiklis sumažėtų“, – sakė A. Lukašenka, kurio žodžius cituoja naujienų agentūra „BelTA“.

Baltarusijos sveikatos apsaugos ministerija antradienį pranešė, kad šalyje bendras užsikrėtusiųjų koronavirusu skaičius išaugo iki 152. Baltarusijoje atlikta daugiau kaip 30 tūkstančių testų dėl koronaviruso. Bet šalyje karantinas nepaskelbtas, mokyklos neuždarytos, sienos atviros.

Praėjusių metų pabaigoje Kinijos Uhano mieste prasidėjęs naujojo koronaviruso sukeliamo susirgimo protrūkis išplito į daugiau kaip 160 šalių. Kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija jį pripažino pandemija. Naujausiais duomenimis, pasaulyje koronavirusu užsikrėtė daugiau kaip 760 tūkstančių žmonių, beveik 37 tūkstančiai infekuotųjų mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tas, \\\\\.../////

Tas,   \\\\\...///// portretas
dėdė čigonas.

jis

jis  portretas
Ir vel nusipeza,jis isikabino i ta trampa,kuris sako,kad norint nenumirti nuo bado reikia diena nakti visiems arti,o corona sergancius gydyti,taip pat nepamirsti ir kitu ligoniu,ir tada velykos bus linksmos

Anonimas

Anonimas portretas
Ne visi namie pas ta dede.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių