Lenkijoje – nauji COVID-19 paros atvejų ir pacientų mirčių rekordai

Lenkijoje trečiadienį užregistruoti didžiausi per parą užregistruotų užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejų ir COVID-19 mirčių skaičiai nuo protrūkio pradžios, sveikatos apsaugos tarnybų informaciją antradienį citavo Lenkijos visuomeninis radijas.

Per pastarąją parą šalyje buvo nustatyti 3 003 nauji COVID-19 atvejai, taip pat mirė 75 koronavirusu užsikrėtę žmonės.

Bendras užsikrėtusių koronavirusu žmonių skaičius nuo epidemijos šalyje pradžios kovo mėnesį išaugo iki 107 319, be to, 2 792 užsikrėtusieji mirė, nurodė pareigūnai.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, tarp naujausių aukų buvo 40–93 metų asmenų. Aštuonių iš jų mirties priežastimi tiesiogiai įvardyta koronaviruso infekcija, o kiti 67 taip pat sirgo gretutinėmis ligomis.

Ankstesnę dieną Lenkijoje buvo užregistruoti 58 COVID-19 pacientų mirties atvejai ir 2 236 nauji užsikrėtusieji. Ankstesnis didžiausias per vieną dieną nustatytų naujų COVID-19 atvejų skaičiaus buvo užfiksuotas praeitą šeštadienį, kai liga buvo patvirtinta 2 367 pacientams.

Antradienį ryte šalies gydymo įstaigose tebebuvo gydoma 4 000 koronavirusine infekcija sergančių pacientų, iš jų 283 buvo reikalingas dirbtinis plaučių ventiliavimas.

Iki šiol Lenkijoje persirgę COVID-19 pasveiko iš viso 75 346 žmonės, iš jų 1 188 – per pastarąją parą, nurodė Sveikatos apsaugos ministerija.

Lenkijos sveikatos apsaugos ministras antradienį perspėjo, kad šalyje sparčiai gausėjant užsikrėtimo atvejų bus laikomasi „nulinės tolerancijos“ sanitarijos taisykles pažeidžiančių žmonių atžvilgiu ir kad pažeidėjai bus „griežtai baudžiami“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

8

8 portretas
Plandemija, apgaule gripo pagrindu, ir milzinisku globalistinio internacionalinio komunizmo finansavimu. Uzdarytos tuscios ligonines, masine propaganda, tai bolsevizmas. Tikras genocidas prasides kada bus isakoma skiepytis. Diegiama totalines kontroles sistema. ID2020. Skaitykit the World Economic Forum, UN Agenda 21 ir 2030. Politikai tik vykdo nurodymus ir jiems uz tai mokama. Visose salyse tas pats scenarijus..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių