Lamanšo sąsiauryje išgelbėta daugiau kaip 40 migrantų

Didžiosios Britanijos pakrančių apsaugos pareigūnai Lamanšo sąsiauryje išgelbėjo daugiau kaip 40 migrantų, tarp jų - du vaikus, kurie mėgino valtimis pasiekti Jungtinę Karalystę. Tai trečiadienį pranešė laikraštis „The Independent“.

Penkiose valtyse buvo Afganistano, Irako ir Irano piliečiai. „Pareigūnai perėmė kelias valtis su migrantais, mėginusiais kirsti sąsiaurį, - pareiškė Didžiosios Britanijos vidaus reikalų ministerijos atstovas. - Faktai byloja, kad nelegalią migraciją per Lamanšą organizuoja nusikalstamos grupuotės“.

„Mes glaudžiai bendradarbiaujame su Prancūzijos teisėsaugos institucijomis, kad išaiškintume šias gaujas, kurios išnaudoja pažeidžiamus žmones ir kelia pavojų jų gyvybei“, - pridūrė VRM atstovas.

Visi valtyse buvę žmonės gelbėtojų laivais nugabenti į Didžiąją Britaniją, kur juos apžiūri medikai. Vaikai perduoti socialinėms tarnyboms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
BABKES DALINASI.VIENI ATITEMPIA PRIE EUROPOS KRANTŲ,KITI ATSEIT GELBĖJA.BET KĄ DARYS,KADA TIE PRADĖS PILNĄ KARĄ EUROPOJE.

Makas

Makas portretas
Europa norima paversti musulmoniska ir panasia i siukslyna. Nes kur praeina juodasikniai ir arabiski padarai, lieka vien siukslynai.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Ka jus rasinejate zmogeliai.Juos siustiatgal is kur atvyko.Gyvunus saugom ,o cia zmones.Atgal is kur atkeliavo ir tegu dirba savo salies naudai.O sitokio maros Europai nereikia.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių