Mokinys mokykloje surengė skerdynes: sakė, kad tai padarys, bet niekas netikėjo

  • Teksto dydis:

Brazilijos didžiausias miestas San Paulas negali pabusti iš rytinio košmaro. Vos prasidėjus pamokoms, šiek tiek po 7 val. ryto, mokinys įėjo pro duris ir išsitraukęs peilį ėmė badyti 71-erių mokytoją, praneša LNK.

Jai dūriai buvo mirtini. Vėliau puolė ir prie mokinių – šie paklaikę ėmė bėgti. Trylikametis išsigelbėjo per plauką – skuodė kaip galėjo.

„Jis sakė draugams, kad tai padarys, bet niekas tuo netikėjo. Kai buvome klasėje, jis atėjo su juoda kauke, vaizduojančia kaukolę, su peiliu ir staiga dūrė mokytojai į nugarą ir į galvą“, – pasakojo mokinys.

„Kol šukavausi plaukus, įsijungiau televizorių, ir ten buvo rodomos žinios apie tai, kas čia dedasi. Puoliau bėgti čia“, – kalbėjo gyventoja Maria Livramento.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Kliuvo ir kitiems. Jaunasis užpuolikas dar tris mokytojus sužeidė. Nukentėjo ir du berniuko klasiokai. Viena mergaitė – šoke, jaunuolis sužalotas nesunkiai. Visi penki nukentėjusieji gydomi ligoninėje. Jų būklė – stabili.

Jei ne jos drąsa, tragedija tikrai būtų buvusi daug didesnė.

Deja, 71-erių mokytojos gyvybė užgeso ją vežant greitosios medicinos pagalbos automobiliu. Po dūrių sustojo širdis. „Kuo galime padėti? Net nežinau, – didžiulis šokas. Tokia mokytoja nužudyta. Ji mylėjo savo darbą ir buvo gerbiama“, – sakė žurnalistų kalbinta moteris.

Aiškėja kad skerdynių aukų galėjo būti kur kas daugiau, bet siautėjantį žudiką sustabdė fizinio ugdymo mokytoja. Ji su kita kolege iš paauglio atėmė peilį. „Ji buvo ta, kuri atėmė iš jo peilį. Jei ne jos drąsa, tragedija tikrai būtų buvusi daug didesnė“, – teigė saugumo sekretorius Guilherme Derrite.

San Paulo gubernatorius pranešė, kad užpuolikas sulaikytas. Išpuolį tiria dar ir karo policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad, Gretuke, niekas nebenori dirbti mokytojais. Visam pasauly, ne tik pas mus. Eik pati padirbėti tenai. Tai ne subinytę kraipyti televizijoje ar vaipytis internete . Ten žinių ir proto reikia, o ne vien pripumpuotų lūpų ir išpūstų papų.

Ėch

Ėch portretas
Lnk mat zino....nu neperdedam tie16-18 lininiai kurie kuriat situs straipsnius

Greta

Greta portretas
Tiesiog žmonės sulaukę garbaus amžiaus o ypač- pedagogai, turėtų patys išeiti į užtarnautą poilsį. Tikrai jų vietos tuščios nebus, ateis jaunesni , perspektyvi mokytojai. Na negali pedagogas dirbti iki gyvos galvos. Viskam savas laikas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių