Košmaras mokykloje: mokytojas tvirkino mergaites, aistrą tenkino ir per atostogas

  • Teksto dydis:

Vienos Anglijos mokyklos mokytojas sulaukė teismo nuosprendžio – paskelbta bausmė už tai, kad vyras lytiškai santykiavo su savo auklėtinėmis.

Hampshire’o grafystėje, vienoje Havanto miesto mokykloje, dirbęs 37 metų Seanas Aldridge’as atpildo sulaukė tik dabar, nors nusikaltimus ir savo lytinę aistrą tenkino 2006-2012 metais.

Nagrinėjant bylą, pavyko įrodyti net 24 atvejus, kuriuose tvirkintojas išnaudojo mokines. Pasirodo, tai vykdavo ne tik mokyklos teritorijoje, bet ir už jos – S. Aldridge'o automobilyje.

Vyro aukos buvo 13-16 metų mergaitės, o viena iš jo aukų buvo pastojusi, tačiau patyrė persileidimą.

Kaip teigiama, kai kurie nusikaltimai įvykdyti tame laikotarpyje, kai mokytojas buvo išėjęs tėvystės atostogų – tuo metu jis turėjo ypatingai didelį poreikį užsiiminėti seksu.

Viena nukentėjusioji teisme liudijo, kad tai buvo jos pirmoji seksualinė patirtis, teigdama, kad S. Aldridge'as bandė išnaudojimo situaciją paversti, kaip „ypatingą“, tačiau tokiu būdu praradusi nekaltybę mergaitė tik pasijuto „nešvari, išnaudota bei kvaila“. Aukos teigimu, santykiavimo metu vyras pastoviai kartodavo frazę „už tai galiu sėsti į kalėjimą“.

Tęsiant tyrimą, paaiškėjo ir daugiau detalių – pasirodo, vyras taip viliojo ir kitas mokines, teigdamas, jog jos pačios ypatingiausios, svarbiausios. Išskirtinis dėmesys buvo rodomas ne tik skambučiais, trumpomis žinutėmis, bet ir siunčiamomis nuotraukomis.

Bylos duomenimis, vyras visais būdais siekė neįkliūti – turėjo antrą slaptą telefoną, kurį slėpė savo kabinete bei pokalbiuose naudodavo kitą vardą.

Mokyklos atstovybei pastebėjus ženklus, kad mokytojas elgiasi nederamai, jis buvo apklaustas, tačiau pastangos buvo bergždžios – vyras nesulaukė jokių sankcijų ir toliau dirbo mokykloje.

Kolegų apibūdinamas, kaip itin supratingas žmogus bei įstaigos „šviesa“, S. Aldridge'as sugebėjo apžavėti ir jaunas mergaites. Dvi mokinės buvo taip psichologiškai manipuliuojamos, kad policijai, ieškant teisybės, kurį laiką iš jų nepavyko išpešti jokios informacijos.

Portsmoutho Karūnos teismas pirmadienį už seksą su vaikais vyrui skyrė 12 metų nelaisvės bausmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Visapusiškas švietimas... :s

miestelenas

miestelenas portretas
kastracija... ir 6000h viesuju darbu

Manau

Manau portretas
Kad Jurbarke taip žiauriai sumuštai ir siekiant išprievartauti reikalinga kuo griežtesnė bausmė.O dabar net nuimama apykojė,kad dėl savo elgesio gali daug kam pridaryti skausmo.Reikia tokius izoliuoti nuo visuomenės,o dabar leidžia laisvai vaikščioti.Tai kaltas teismas,o ir beabejo tėvai gerokai atsidėkojo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių