Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija: karo metu žuvo 39 790 žmonių

  • Teksto dydis:

Islamistų grupuotės „Hamas“ valdomo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija šeštadienį pranešė, kad per dešimt mėnesių trunkantį Izraelio ir „Hamas“ karą šioje palestiniečių teritorijoje žuvo mažiausiai 39 790 žmonių.

Ministerijos pranešime teigiama, kad per pastarąsias dvi paras žuvo 91 žmogus, ir priduriama, kad nuo karo pradžios, kai „Hamas“ teroristai spalio 7 dieną užpuolė Izraelį, Gazos Ruože buvo sužeisti 92 002 žmonės.

Į naujausius skaičius, panašu, neįtrauktos šeštadienį Izraelio surengto smūgio Gazos mieste esančiai mokyklai, kurioje glaudžiasi perkeltieji palestiniečiai, aukos. Per jį, Gazos civilinės gynybos agentūros duomenimis, žuvo 93 žmonės.

Remiantis oficialiais Izraelio duomenimis, per „Hamas“ spalio 7-osios išpuolį Izraelyje žuvo apie 1,2 tūkst. žmonių, daugiausia civiliai gyventojai.

„Hamas“ teroristai spalio 7-ąją taip pat pagrobė pustrečio šimto įkaitų, iš kurių maždaug pusė, Izraelio teigimu, tebėra Gazos Ruože, įskaitant kelias dešimtis Izraelio kariuomenės žuvusiais laikomų įkaitų.

Pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, Izraelis pradėjo plataus masto karinį puolimą.


Šiame straipsnyje: GazaGazos ruožasHamasIzraelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

LABAI GAILA ŽUVUSIŲ

LABAI GAILA ŽUVUSIŲ portretas
MES JŲ NEBEPRIKELSIME, BET DAR GYVI TIE,KURIE IŠPROVOKAVO IZRAELIO UŠPUOLIMA JAUNIMO ŠVENTĖS METU..JIE TURI BŪTI NUBAUST,TIK KAIP???

Birutė

Birutė  portretas
Kaip visada pasaulyje dvigubi standartai. Kai rusai bombina ukrainiečius tai puse pasaulio smerkia Rusija deda sankcijas remia ginklais ukrainiečius o kai Izraelis bombina civilius palestiniečius tai visi tyli ir ne tik kad sankcijų Izraeliui nededa bed dar ir ginklais Izraelį remia.

KONSERVAI--pažiūrėkite šiai nukentėjusiai asmenybei

KONSERVAI--pažiūrėkite šiai nukentėjusiai asmenybei portretas
į AKIS ,gal nustosite remti ŽYDUS, kurie nužudė virš 36 tūkstančių palestiniečių
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių