Iš Gazos Ruožo paleista „Hamas“ raketa užmušė Izraelio karį

Vienas Izraelio karys trečiadienį žuvo sprogus prieštankinei raketai, paleistai Gazos Ruožo palestiniečių kovotojų į teritoriją kitapus sienos, pranešė kariuomenė.

Incidentas įvyko Gazos Ruožo kovotojams masiškai leidžiant raketas į Izraelį ir žydų valstybės pajėgoms imantis atsakomųjų smūgių prieš palestiniečių anklavą kontroliuojančius islamistus.

Izraelio kariuomenės pranešime sakoma, kad 21 metų karys Omeras Tabibas „žuvo šį rytą nuo prieštankinės raketos, paleistos iš Gazos į Izraelį teroro grupuotės „Hamas“.

„Hamas“ sukarintas sparnas anksčiau pranešė smogęs raketa vienam Izraelio kariuomenės visureigiui, važiavusiam netoli sienos su palestiniečių anklavu ties šios teritorijos šiaurine dalimi.

Izraelio kariškiai nurodė, kad kitas karys per šią ataką buvo sunkiai sužeistas, o trečias patyrė vidutinio sunkumo sužalojimų.

Kaip nurodė Izraelio kariuomenė, nuo pirmadienio Gazos Ruožo kovotojai paleido daugiau kaip tūkstantį raketų. Žydų valstybė savo ruožtu atsakė aviacijos smūgiais islamistų taikiniame tankiai apgyventame pajūrio anklave.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1000 raketu?

1000 raketu? portretas
Ka rūko žinia?sklaida?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių