Dugnas: surežisuotuose vaizdo įrašuose R. Kadyrovo kariai gyrėsi perėmę Mariupolį

  • Teksto dydis:

Ukrainos žurnalistai rado įrodymų, kad Ramzano Kadyrovo kariai imituoja muštynes, skelbia UNIAN remdamiesi Slidstvo.Info duomenimis.

„Kovos“ Mariupolyje, kuriose dalyvavo „kadyrovcai“, atrodo kaip surežisuotos. Čečėnijos vadovo kariai miesto pakraštyje nufilmavo kelis vaizdo įrašus, apsimesdami, kad perėmė miestą į savo rankas. Šiuo įrašu jie pasidalijo socialinėje platformoje „Tik-tok“.

Apie tariamą Mariupolio „užgrobimą“ kalbėjo ir pats R. Kadyrovas.

Kaip teigiama, žurnalistai išstudijavo čečėnų vaizdo įrašus ir rado vietas, kur jie buvo filmuojami. Vienas iš vaizdo įrašų, kuriame R. Kadyrovas tariamai gyrėsi užėmęs Mariupolį, buvo nufilmuotas miesto pakraštyje – Levoberežno rajone, kuris yra prie Rusijos sienos.

O vaizdo įrašas, kuriame vaizduojama, kaip kadyroviečiai šaudo į tuščią gyvenamąjį namą, taip pat buvo nufilmuotas toje pačioje vietoje. Įdomu tai, kad kovo 24 dieną R. Kadyrovas paskelbė, jog Levoberežno „valymas“ – baigtas, tačiau kelias dienas iš eilės publikavo vaizdo įrašus iš ten.

Aptariama vaizdo medžiaga iš karto buvo sunaikinta po to, kai ją peržiūrėję žmonės pastebėjo, kad R. Kadyrovo kovotojai kulkosvaidžiais apšaudė jau anksčiau suniokotą pastatą. Tai jie darė esą pasislėpę už šarvuočių.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeRamzanas KadyrovasMariupolisvaizdo įrašai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kai paskaitai....

Kai paskaitai.... portretas
Šiuolaokiniame pasaulyje dominuoja REŽISIERIAI. Bučoje - 100% Ukrainos nacių režisūra. Kiek žinau - Mariupolis irgi tik 50% užmtas...Kur šiandien surasti kanalą, kuris pasakytų ar parodytų teisybę? Gyvename TOTALINIO MELO LAIKOTARPYJE.

Rasa to DON

Rasa  to DON portretas
AKURAT DON ESI GAIDYS NET NEMAČIUS ANT SNUKIO GAIDŽIUI UŽRAŠYTA PAGAL KOMENTARA

ONTĖ

ONTĖ portretas
O kodėl apie karą Ukrainoje, Bučų žudynes tinklalapiuose neleidžiama komentuoti? Bijoma. Juk tai absoliutus melas, melas į vienus vartus. Tokio melo Lietuvoje nebuvo net komunistiniais laikais. 95 procentai lietuvių ta propaganda tiki, nes visuomenė jau išsigimusi. Europoje vieni vengrai tai propagandai nepasidavė.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių